Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Moro, mä oon Xena, varsin RIEHAKAS kissatyttö. Asun täällä ihmisäidin luona kolmen kissan ja koiran kaverina.

Kissojen kieli ei oikein vielä luista multa, joten tulevien kissakaverien pitäisi olla hyvin pitkähermoisia. Mutta kissakaveri kuitenkin tarvitaan uudessakin kodissa, seuraa ja tekemistä pitää olla!

Olen syntynyt 18.7.2018, mutta joutunut kasvamaan ilman kissaäitiä täällä ihmisten hoivissa. Tulevaisuudessa mulla saattaa olla kuulemma jotain "käytöshäiriöitä", mutta eihän ne mua haittaa. Tulen kyllä toimeen ihmisten (lapsista en kyllä tiedä), koirien ja kissojen kanssa.

En pelkää mitään ja olen suuri saalistaja, 24/7! Haluan kodin, jossa kanssani LEIKITÄÄN. Olen AKTIIVINEN yötä päivää. Öisin saalistan suuria ja pieniä varpaita, sormia, käsia, jalkoja, hirviöitä ja joskus jopa omia leluja. Virta ei minulta siis lopu, mutta ehkä minäkin joskus iän myötä (hieman) rauhoitun, nyt vaan nautitaan täysillä energisestä pentuajasta!