Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Emme ota toistaiseksi enempää kysylyitä näistä kissoista, tutustuthan muihin kotia etsiviin, kiitos!

Moi ihmiset ihanat, olette lemppariolentojani! Leijona-veljekset vuosimallia 2015 etsivät tässä yhteistä kotia.
Olen Voltaire, mustavalkoinen, pitkäkarvainen, kollinkomistus. Omaan kookkaan varren, ilmeikkäät kasvot ja ylvään leijonamaisen ulkomuodon. Olen energinen, eläväinen ja lupsakkaluonteinen tyyppi.

Uteliaana ja sosiaalisena kattina seurailen mielelläni ihmisten touhuja, ja osallistun itsekin monenmoiseen toimintaan. Olen myös superleikkisä ja kertakaikkisen hurja saalistaja, ja etenkin kun huiskalelu otetaan esiin, villiinnyn riehumaan aika pentumaisesti ja tekemään varsin akrobaattisia loikkia. Tiedostan toki myös riittävän levon merkityksen, ja asetunkin mieluusti rentoutumaan ihmisen välittömään läheisyyteen lattialle, sohvalle, tuolille tai vaikka pöydälle. Aika usein minut tapaa makoilemasta suosikkiasennossani, mahakarvat kohti taivaita kiertyen.

Suhtaudun erittäin luottavaisesti ja rakastavasti niin tuttuihin kuin tuntemattomiinkin kaksijalkaisiin. En ollenkaan ujostele osoittaa heille helliä tunteitani, vaan valloitan heidät rakastavilla puskuilla, pienellä juttelulla ja pehmeällä kehräyksellä. Ihmisen silitykset, hellittelyt, lepertelyt ja rapsuttelut ovat parasta mitä tiedän. Ja jos kyläilijöitä saapuu, niin tapanani on rientää heitä ja ihasteluitansa vastaanottamaan.

Tässä vienosti maukuilee Zeno, harmaasävyinen, pitkäkarvainen, uljasilmeinen hurmuripoika. Luonteeltani olen aika rauhallinen ja hiukan tarkkailevakin. Kyllä minut saa innostettua leikkimäänkin, ainakin jos ihminen on hyvä huiskanheiluttaja, mutta enimmät riehumiset jätän pikkupennuille. Arvostan ajoittain myös omia rauhoittumishetkiä, ja vetäydyn komeusunilleni mielelläni johonkin hyvään piilopaikkaan vähän sivummalle.

Jos vieraita tulee tai tapahtuu jotain muuta epäilyttävää, hipsin vaikkapa sohvan taakse vähän keräämään rohkeutta ja miettimään seuraavaa siirtoani. Mutta hetkisen kuluttua alan jo kurkistella piilostani, ja kohta ilmestyn nuuhkimaan ja ehkä puskemaankin outoja tulijoita. Jahka vähän ihmiseen tutustun, olen häntä kohtaan hyvin rakastava ja luottavainen, ja nautin oikein kovasti silittelyistä, rapsutteluista ja muista hellittelyistä.

Olisi hienoa, jos uudella ihmisellämme (taikka useammallakin) olisi aikaa ja innostusta leikkiä kanssamme! Harjausapu voisi myös olla paikallaan silloin tällöin, vaikka hyvin itsekin upeita turkkejamme hoidamme. Ollaan ihan parhaat kamut eikä haluta toisistamme erota – siksipä etsitäänkin huolehtivaista ja rakastavaa kotia yhdessä.