Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 130 € ja kahden 230 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Miau vaan kaikille! Me ollaan sisarukset Sade ja Lumi, ja me ollaan synnytty kesäkuun alussa.

Me ollaan siis vielä nuoria kissanalkuja ja meidän leikeistä ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Nyt me etsittäisiinkin loppuelämän kotia, haluisitko sä tulla kattomaan meitä meidän tilapäiskotiin ja tutustua meihin vähän paremmin?

Minä olen Sade, olen siskoani suurempi ja rohkeampi tyttö. Vaikka olenkin rohkea, niin olen sen verran fiksu, että vähän aikaa vielä mietiskelen, onko nää kaksijalkaiset minkälaisia otuksia. En mä piiloon teitä juokse, mutta kyllä tarkkaan katselen ja tuumailen mitä ihmettä te touhuatte!

Minä olen Lumi, kaunis tyttö, valkoinen tiikeri, niin kuin tuo tilapäismamma minua kutsuu. Vietän meistä vielä eniten aikaa Pilvi-äidin kyljessä, ja siksi olenkin vielä vähän ujo. Kyllä minua kovasti kiinnostaa katsella, kun muut juoksee huiskan perässä, välillä innoissani unohdan tuon ihmisen kokonaan ja osallistun itsekkin leikkeihin!

Mielellään muutettaisiin samaan kotiin, mutta voidaan myös lähteä vaikka jonkun muun PESUlaisen pennun kanssa samaan kotiin, tai mahdollisesti yksinkin, jos uudessa kodissa on jo valmiina nuorta leikkiseuraa!