Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat Ma 13-14 ja ti-ke 18-20) Poikkeuksellisesti ma 17.12. EI soittoaikaa!
Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

VARATTU!!

Rasmus on hurmaava 7-vuotias corgipoika. Luonteeltaan Rasmus on kiltti ja kultainen herrasmieskoira. Tilapäiskodin koiramummelista on tullut Rasmuksen hyvä ystävä ja muutenkin yhteiselo toisten koirien kanssa tuntuu sujuvan herralta sopuisasti. Lenkillä vastaan tuleviin koiriin Rasmus suhtautuu yleensä ystävällisen välinpitämättömästi.

 Kalevi on hieman päälle yksivuotias maailman suloisin cardigan corgi uros, joka etsii nyt omaa kotiaan, mieluiten toisen koiran kaverina.