Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (Soittoajat ti klo 12-14, ke-to klo 16-18) 
Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!


Papu on mukava ja mutkaton pikkuruinen 3-vuotias koiraherra. Papu muistuttaa ulkonäöltään melko paljon kääpiöpinseriä, mutta pojan rotuperimästä ei ole tarkkaa tietoa.

Papu suhtautuu kaikkiin ihmisiin ystävällisesti ja viihtyy hyvin myös lasten seurassa. Papu arvostaa kuitenkin selkeästi myös omaa rauhaa ja siksi Papua ei luovuteta perheeseen, jossa on alle kouluikäisiä lapsia.


Papu on reipas lenkkikaveri, joka nauttii erityisesti metsäretkistä. Kotioloissa hän on mukavuudenhaluinen sohvaperuna, joka on aina valmiina mönkimään peiton alle päiväuniseuraksi.

Vieraita koiria Papu jännittää ja murisee heille varmuuden vuoksi aluksi. Tutustuttuaan Papu tulee kuitenkin hyvin toimeen ainakin ystävällisten tyttökoirien kanssa. Tilapäiskodin koiramummelin kanssa Papulla on oikein lämpimät välit. Lenkillä muiden koirien ohitukset sujuvat Papulta yleensä mallikkaasti, ja poika on muutoinkin mukava lenkitettävä.

Papu on oppivainen kaveri ja perso herkuille. Hänestä saisi siis varmasti oivan ystävän myös johonkin koiramaiseen harrastukseen.
Papulla on ollut edellisessä kodissaan ongelmia sisäsiisteyden kanssa. Tilapäiskodissa vahinkoja ei ole juurikaan sattunut, mutta säännöllisiin ulkoilurutiineihin kannattaa Papun tulevassakin kodissa kiinnittää huomiota.

Papu ei ole mikään turhan räksyttäjä, mutta ilmoittaa kyllä pihaan tulijoista. Työpäivän ajan Papu pärjää hienosti ilman ihmisseuraa. Tähänastisen elämänsä Papu on asustanut omakotitalossa.

Hammaskiveä herralta tulee käydä poistattamassa lähiaikoina ja jatkossakin pikkukoiran suunhoitoon pitää kiinnittää huomiota. Hoitotoimenpiteet, kuten kynsienleikkuu, onnistuvat Papun kanssa ongelmitta.

Papu luovutetaan sirutettuna,madotettuna, rokotettuna ja kastroituna.

Luovutusmaksu: 350€
Sijainti: Akaa