Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon Koditon

Olen Aino, syntynyt v. 2008, joten täytän 10 v ensi kesänä. Olen kuulemma ¾ norjalaista ja ¼ Pyhää Birmaa, mikä kertoo hieman luonteestani. Tulen mielelläni syliin hyväiltäväksi, mutta mieluummin silloin kun itse haluan.

Olen paljon ulkona vapaana, koska asun maalla, mutta myös sisällä olen mieluusti. Olen terve, kaikkiruokainen, leikattu tyttö. Olen erittäin tottunut koiriin ja lapsia siedän. Osaan tehdä asiani laatikkoon, joten minusta saa kyllä sisäkissan. Rakastan rapsuttelua ja nukkua vatsan päällä.

Olen Reino (Reiska), syntynyt 2008 ja löytölapsi, joka pelastettu imeväisikäisenä maantieltä yksin ja kasvanut Ainon emän nisällä, joka oli keinoemoni. Olemme siis Ainon kanssa eläneet koko elämämme yhdessä.Vaikka välillä sähisemme toisillemme, olemme myös paljon yhdessä. Olemme hyvin erilaiset luonteeltamme, minä olen maatiaiskissa, leikattu kollipoika, jolla iso ego ja suuri sydän. Rakastan kaikkia ja olen kova kehräämään. Syön kaikkea ja olen kaikinpuolin terve poika. Olen myös erittäin tottunut koiriin ja lapsia siedän. Olen Ainon lailla elänyt sekä ulko- että sisäkissana.

Asumme Pirkanmaalla. Nyt kun perheeseemme tuli kolmas koira, joka on metsästyslinjainen, ei omistajamme ole uskaltanut pitää meitä sisällä ja haluaisi meidät antaa hyvään kotiin yhdessä! Siis samaan kotiin! Koira ei siis ole este, kunhan se hyväksyy kissat ja on tottunut meihin. ☺

Koska olemme perusterveitä kisuja, uskomme että meillä on vielä toinen puoli elämää edessä. Meidät annetaan vain omakotitaloon tai paikkaan, jossa on luontoa. Valjaisiin emme ole tottuneet, mutta sisäkissoiksi kyllä totumme helposti.

Yhteydenotot 050 3737173/ Raija