Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa

Näille sisaruksille tulee toukokuussa 13 vuotta täyteen. Molemmat ovat tottuneet liikkumaan ulkona. Ne ovat rauhallisia ja hakeutuvat ihmisen lähelle rapsuteltavaksi. Molemmat on leikattu ja rokotettu. Kissat ovat terveitä ja ovat aina olleet.

Ninni on hyvin fiksu kissa, se osaa avata oven hyppäämällä ovenkahvaan roikkumaan. Se on hyvin itsenäinen veljeensä verrattuna. Ville ei osaa avata ovea, vaikka se olisi raollaan jo valmiiksi. Se istuu odottamassa niin kauan, että joku ihminen, tai Ninni avaa ovea tarpeeksi.

Luovumme näistä, koska ystäväpiirissämme on nyt kaksi ihmistä, jotka saavat allergiaoireita meillä käydessään.

Naapurustossa on paljon kissoja, joten molemmat ovat tottuneet muihin kissoihin. Vieraisiin ihmisiin ne suhtautuvat luottavaisesti ja tulevat paijattavaksi.

Kissat ovat Ylöjärvellä. Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla: eikku.paakkanen (at) hotmail.com tai 044 5956 484