Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa

Vili on leikkisä, valpas, hellyydenkipeä poika. Söpö kuin mikä, tykkää kiipeillä. Ei tykkää olla sylissä, mutta tulee viereen nukkumaan, tervehtii kun tulet kotiin ja rakastaa ihmisiä ylikaiken, seurallinen, mutta on mustasukkainen muille lemmikeille.

Erittäin pitkän harkinnan jälkeen olen tullut raskaaseen päätökseeen luopua rakkaasta Vili kissastani. Vili on syntynyt 2005 kesällä.

Ainoaksi kissaksi, ei lapsiperheesen, ei saa olla muita lemmikkejä. Elää nyt kolmen kolli kissan taloudessa, mutta ei voi hyvin kolmantena kissana. Erittäin mustasukkainen, puree jalkaan jos nostat syliin toisen kissan, ja käy todetusti koirien päälle. Tilanteen jatkuvasti pahentuessa tästä syystä etsii uutta rakastavaa loppuelämän kotia. Mielellään Tampereen alueelle, että voisi vielä joskus käydä tervehtimässä. Vili on terve, hampaat ym. kunnossa, juuri hiljattain oli tarkastuksessa.

Kysy lisätietoja Saritalta kasperleevivili (a) icloud.com. Luovutusmaksu 50 euroa. Ehto: Vili on erittäin rakas ja haluan tietää mitä hänelle kuuluu. Joten vain henkilö joka voi hyväksyä sen, että kysyn kuulumisia, voi saada Vilin.