Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon

Komea 7v. parsonrusseluros Taisto etsii uutta kotia.

Taisto on steriloitu, sirutettu ja pentuna saanut asianmukaiset rokotukset. Steriloiminen ei ole tehnyt Taistoa passiiviseksi vaan rotuominainen energisyys ja leikinomaisuus on säilynyt sekä ahkera merkkailu lenkkeillessä. Elämäntilanteeni muuttumisen myötä Taisto on reagoinut siihen herkkänä koirana näyttäen suojelunhalunsa mustasukkaisuutena minusta ja alistamalla siskoaan.

Taisto suhtautautuminen muihin ihmisiin on rauhallista, mutta tilanne voi muuttua kilpailuksi ja riitaisaksi, kun sisko on samassa tilanteessa. Mustasukkaisuus minuun saattaa johtaa ennalta-arvaamattomaan käytökseen, kuten puremiseen, jos aistii jotain hänelle epämieluisaa. Taiston ollessa muiden hoidossa hän käyttäytyy rauhallisesti ja sopuisasti hoitajaansa kohtaan, ja haluaa mielellään olla se ainoa koira, sisko on silloin epämieluisaa seuraa.

Taisto tykkää opetella kaikenlaisia pieniä temppuja, kuten tanssia, leikkiä pallopelejä tai herkkupalojen piilotusta. Ulkona päästessään lenkille ainoana koirana keskittyy hyvin tottelevaisuusasioihin ja tykkää pitkistä lenkeistä. Taisto on tottunut lenkkeilemään vain talutushihnassa. Siskon seurassa lenkillä haukkuu kilpaa toisia koiria, autoja ja pyöräilijöitä. Taisto ei ole tottunut toisiin koiriin tai pieniin lapsiin.

Taisto tarvitsee kodin, jossa ei ole muita lemmikkejä tai pieniä lapsia, lempeyttä ja lujuutta. Luovutusmaksu on 200€

Ystävällisin terveisin Auli Koskinen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.