Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon KoditonNoin kahdeksanvuotias raitapaita Verri ja noin 13-vuotias valkoinen Kisu etsivät uusia, toivon mukaan loppuikien koteja. Molemmat ovat leikattuja maatiaiskolleja ja erittäin ihmisrakkaita hurinakoneita. Pojat muuttavat mielellään eri koteihin, sillä he tulevat kovin huonosti toimeen keskenään.

Luovumme kissoista, koska emme saa kasvanutta perhettä toimimaan kissojen kanssa pitkällisestä yrityksestä huolimatta. Etenkin Verri on erittäin huomionkipeä ja vaatii enemmän huomiota kuin me pystymme antamaan. Uusilla omistajilla olisi siis enemmän kuin toivottavaa olla aikaa arkielämässään näille kissoille, etenkin Verri jäädessään paitsi huomiosta alkaa jekkuhommiin asti. Kisu tulee toimeen vähän vähemmällä rapsuttamisellakin.

Kissat ovat perusterveitä, joskin Kisu on herkkävatsainen.

Oikein kilttejä ja kivoja kissoja nämä kaksi ovat, sisäsiistejä sisäkissoja laiskanpulskeine tapoineen. Kisu on sylikissa, Verri muuten vaan todella läheisyydenkaipuinen. Verri nauttii ihmishuomiosta jopa niin mustankipeästi, että hänelle on ehdottomasti parasta olla perheen ainoa eläin. Lasten kanssa ovat molemmat eläneet mutta parasta olisi, jos uusissa kodeissa lapset olisivat jo pikkulapsi-iät ohittaneet.

Kissat majailevat Tampereen Pispalassa. Luovutusmaksu 20 e.

Yhteydenotot osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.