Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon

Olen 7-vuotias leikattu tyttökissa. Vaikka minulla on pitkä karva, olen silti maatiaiskissa.

Huutelin kurjissani kymmenpäiväisenä sahalahtelaisessa ladossa. Ei emoa missään. Onneksi ystävälliset ihmiset ottivat minut hoivaansa. Sain aluksi maitoa silmätippapullosta ja selvisin. Noin 2-vuotiaana sain 4 pentua. Niille löytyi jokaiselle uusi koti. Elelin onnellisena maalaiskodissani viisi vuotta. Sitten emäntäni muutti. Minunkin piti muuttaa, mutta menin kerrostaloon. Hyvin opin sisäkissaksi, kun oli onneksi parveke, jossa sain haistella raitista ilmaa.

Muita kissoja en kaipaile, olenhan nykyisin leikattu. Yksi koiraystävä minulla on, mutta muita kyllä raavin. Tahdon rapsuttelua ja vähän pään silitystä. En kovin pitkään kuitenkaan! Huomautan liiasta hempeilystä raapaisemalla tai puremalla 😣. Ihmislapset menettelevät jonkin aikaa, mutta mieluummin asun aikuisten kanssa. Emäntäni katosi (kuoli) kaksi kuukautta sitten. Kotini myydään. Olen koditon😿.

Luovutusmaksu 20 e. Yhteyshenkilö Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.