Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa

Olen 10-vuotias ihmisrakas neitikissa Mimosa.

Etsin uutta kotia, sillä isoveljeni kiusaa minua. Siksi en ihan aina onnistu kakkaroimaan hiekkalaatikkoon. Tarvitsen kodin, jossa elämä on mukavan leppoisaa. En minä silti mikään tylsä täti ole! Kunnon vauhtispurtin jälkeen on ihanaa käpertyä sohvalle kainaloon. Erityisalaani on puskeminen ja kehrääminen. Olen asunut sisäkissana.

Mieluiten asun ainoana kissana ehkäpä jopa ainoana lemmikkinä. Siedän pieniä lapsia ja koira- ja kissavieraita, mutta en välttämättä halua asua niiden kanssa. Olen terve, leikattu, rokotettu ja sirutettu. Olisiko sinulla antaa minulle hyvä ja vastuullinen loppuelämän koti? Yhteydenotot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , jolloin sovitaan mm. luovutusmaksusta ja jatkoyhteydenpidosta.