Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa Taimi on noin 6,5-vuotias tyttökissa. Taimi rakastaa halimista ja rapsuttelua iltaisin ja nukkuukin joka yö joko pään vieressä, kainalossa tai vähintään jalkopäässä.

Taimi tykkää olla sylissä satunnaisesti, leikkii välillä, mutta enemmän tykkää seurata valppaana lelujen liikkumista. Ulkona on käynyt vain verkotetulla parvekkeella.
Taimi on tullut nykyiseen kotiin noin kaksi vuotta sitten työkaveriltani hänen tyttärensä allergian vuoksi. Sitä aiemmasta historiasta ei ole varmuutta.

Taimi on erityinen mirri, joka tarvitsee huolenpitoa ja rakkautta. 2017 käytöksessä esiintyi muutoksia. Eläinlääkärillä löydetty pientä merkkiä nivelrikosta, mutta ei muita ongelmia. Taimi sai jatkuvan lääkityksen, jonka johdosta elämä normalisoitui. Talouteemme tuli kuitenkin toinen kissa, joka sekoitti hieman pakkaa. Taimi ei tällä hetkellä tule täysin toimeen toisen kissan kanssa. Yksinään on ihana ja rakastava kisulainen.

Luovutus on siksi vain kotiin, jossa ei muita eläimiä tai pieniä lapsia. Taimi on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Rokotusta voimassa ensi kesään asti. Hammaskivikin poistettu juuri. Taimi asuu nyt Helsingissä, jossa siskoni on tarjonnut huolehtivan sijaiskodin. Siskollani Taimi ei voi pitkään majoittua, koska siskolla on jo entuudestaan kolme kissaa eikä ole varmuutta tulevatko kaikki kisuset toimeen keskenään lainkaan.

Elämäntilanteeni muuttuu, kun muutan yhteen miesystäväni kanssa vähitellen marraskuun loppuun 2018 mennessä. Hän ja hänen lapsensa ovat allergisia useille eläimille, joten en voi Taimia ottaa mukaani. Taimi tarvitsee uuden kodin, jossa saisi olla loppuelämänsä ainoana lemmikkinä ja jossa siitä pidetään huolta. Onko sinulla tarjota Taimille koti ja huolenpitoa?

Ota yhteyttä Tanjaan (tanja.runonen (a) hotmail.com). Luovutusmaksuna perin 50 euroa. Ehtona on, että voin saada tietoa Taimin voinnista myös luovutuksen jälkeen ja että Taimin hoitoa ei laiminlyödä.