Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa

Viljami tarvitsisi uuden kodin entisen omistajan elämänmuutosten vuoksi. Viljami on luonani tilapäiskodissa, mutta tunnemme hyvin jo usean kuukauden ajalta.

Viljami on ollut samalla omistajalla pennusta lähtien seuranaan toinen kissa. Viljami viihtyykin hyvin muiden kisujen ympäröimänä ja olisi varmasti mielissään, jos uudessakin kodissa olisi ystävällinen kissa vaila kaveria. Viljamin erityispiirre on hypätä jokaiseen vapaana olevaan syliin, joten sylikissaa kaipaava ihminen tai useampikin sellainen olisi toiveissa kissakaverin lisäksi. Viljami ei paljoa juttele, mutta on aktiivinen muulla tapaa. Olisi oivallinen seuralainen ja terapiakissa esimerkiksi hoivakotiin.

Viljami on kastroitu jo nuoruudessa. Äskettäin on laitettu tunnistesiru ja päivitetty kissanuha- ja ruttorokotukset. Lokakuussa 2018 testattiin fiv- ja felv ja näiden tautien suhteen poika on terve. Samalla poistettiin hammaskivi.

Viljamilla on häntämutka, josta ei ole haittaa ja hampaistossa on melko voimakas yläpurenta. Viljamin uudelta kodilta edellytetään vuosittaista hampaiden tarkistamista ja tarvittaessa hammaskiven poistoa, mikä on toki tärkeää kissan kuin kissan terveydenhuollossa. Usein vanhenevan kissan hampaisto tulee tilanteeseen, jossa vaaditaan myös kipeiden tai syöpyneiden hampaiden poistoja.

Jos tahdot tarjota Viljamille huolehtivaa kotia tule tutustumaan Tampereen Hyhkyyn. Viljamin luovutushinta on 100 euroa. Luovutushinnalla katetaan viimeisin eläinlääkärikulu.

Eija Kattainen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.