Osallistu toimintaan

Tapahtumat

Yhdistys osallistuu ja järjestää erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, joiden avulla kerätään varoja ja jaetaan tietoa eläinsuojelusta ja yhdistyksen toiminnasta. Pesun järjestämiä toistuvia tapahtumia ovat mm. Kevättapahtuma ja  Elsurock. Yhdistyksen toimintaan kuuluvat myös kohdennetut kampanjat ja tempaukset, kuten kissojen leikkauskampanjat maaseudulla ja ruokakeräykset kodittomien eläinten hyväksi.

Haluatko osallistua tapahtumatoimintaan? Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Varojen keruu ja kirpputoririnki

Yhdistys kerää varoja toiminnan rahoittamiseksi mm. järjestämällä erilaisia tapahtumia, myymällä eläinsuojelua tukevia myyntituotteita sekä vastaanottamalla lahjoituksia. Yksi olennainen varainkeruun muodoista on Kirpputori Tarinan ylläpitämät kirpputoripöydät, joiden tuotolla katetaan eläinten eläinlääkärikustannuksia. Vapaaehtoiset huoltavat Tarinan henkilökunnan avustuksella pöytiä, ja pöytiin saa lahjoittaa myös myyntikelpoista tavaraa.

Haluatko lahjoittaa tavaraa tai osallistua kirpputoritoimintaan? Lähetä viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Haluatko osallistua muuhun varainkeruutoimintaan? Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Nuorisotoiminta

Pesu järjestää toimintaa lapsille ja nuorille ja tekee muun muassa kouluvierailuja. Nuoret voivat myös liittyä jäseneksi Pesuun ja tulla mukaan eläinsuojelutoimintaan.

Haluatko osallistua nuorisotoimintaan? Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Tiedotus

Yhdistys julkaisee kahdesti vuodessa ilmestyvää Pesuinfo -jäsenlehteä. Jäsenet voivat lisäksi liittyä postituslistalle, jolloin he saavat tietoa Pesun toiminnasta myös sähköpostitse.

Pesu ilmoittaa kotia etsivistä eläimistä myös Kodittomat.info -palvelussa.
Vapaaehtoista eläinsuojelua -blogi, jossa Pesun koordinaattorit ja tilapäiskodit kertovat arjestaan Pesun eläinten kanssa. 
Pesu Facebookissa
Pesu Instagramissa.

Pesun tiedottajaan voit ottaa yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Muuta

Kummikoira
Blanca on Pesun kummikoira Pro Animals Finland (PAFi) ry:ltä. Pro Animals Finland auttaa Tg-Jiun tarhan kodittomia koiria paikallisesti Romaniassa. Lue Blancan tarina »

Katso menneistä tapahtumista, missä kaikessa Pesu on ollut mukana aiempina vuosina!