Pesu on tapauskohtaisesti jo pidemmän aikaa ottanut hoitoonsa kodeissaan isoissa laumoissa eläneitä ja heikkoon kuntoon päässeitä eri-ikäisiä kissoja maalaisympäristöistä Pirkanmaalla. Monilla kissoilla on aikaisemman puutteellisen hoidon takia erilaisia loistartuntoja ja tulehduksia eikä niitä välttämättä ole rokotettu eikä leikattu. Kissat ovat myös saattaneet elää heikkoravinteisella ruoalla, joten sairauksien hoitamisen ohella annamme niille kunnollista ravintoa. Yhdistys myös leikkauttaa, siruttaa ja rokottaa kissat, ja yhteistyössä omistajien kanssa pyrkii löytämään kissojen tulevaisuuden kannalta parhaan mahdollisen ratkaisun.

Nyt tarvitsemme eläinten ystävien tukea näiden kissojen eläinlääkäri- ja ruokintakustannuksissa. Jäsenmaksuin ja lahjoituksin toimintansa rahoittavan yhdistyksen varoihin näiden kissojen hoitaminen lohkaisee melkoisen loven, joten sinun rahallinen tukesi olisi meille korvaamaton apu. Teethän lahjoituksen jo tänään! Pienikin summa on tärkeä.

Tilinumeromme lahjoituksille on FI37 8000 1170 9224 06. Käytä viitenumeroa 1274, jolloin lahjoituksesi ohjautuu juuri näiden kissojen auttamiseen. KIITOS!

Voit seurata, miten kissojen tilanne kehittyy sinunkin lahjoituksesi turvin – lisäämme sivuillemme päivityksiä sitä mukaa kun ehdimme.


Miksi Pesu toimii näin?

Vaikka Pesu pääasiassa ottaa vastaan eläimiä pitovaikeuksien takia suoraan kodeista, olemme tapauskohtaisesti auttaneet myös nyt työn alla olevan tyyppisissä tilanteissa. Haluamme toimia apua tarvitsevien eläinten edun mukaisesti ja samalla olla esimerkkinä vastuullisesta eläintenpidosta, johon kuuluu mm. eläinten leikkauttaminen, asianmukaiset loishäädöt ja terveystarkastukset, tunnistusmerkinnät jne. Kunnon huolenpito on jokaisen eläimen perusoikeus, jota Pesu ry haluaa painottaa toiminnassaan. Valitettavasti näiden maalaiskissojen kaltaisia tapauksia on paljon, ja Pesu auttaa tarpeen vaatiessa ja resurssiensa mukaan.


Mitä muuta Pesu tekee?

Järjestämme tarvittaessa myös leikkauskampanjoita haja-asutusalueilla, missä omistajat voivat leikkauttaa vapaana ulkoilevia kissojaan yhdistyksen sponsoroimaan edullisempaan hintaan. Lisätietoja kampanjoista saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen kodittomatatpesu.org.


Miten sinä voit auttaa?

Taloudellisen avun ohella meillä on myös jatkuva tarve vastuuntuntoisille tilapäiskodeille, jotka pystyisivät hoitamaan Pesun avustuksella esimerkiksi juuri nyt autettavien kissojen kaltaisia eläimiä uuden kodin löytymiseen saakka. Mieti, olisiko tällainen tilapäiskotitoiminta sinulle sopiva auttamistapa ja ota yhteyttä osoitteeseen tilapaiskoditatpesu.org.
Tai kenties meiltä löytyisikin sinulle juuri se kissa, jota olet aina odottanut elämääsi? Etsimme kissoille luonnollisesti myös vastuuntuntoisia loppuelämän koteja! Käy tutustumassa kotia etsiviin viiksiniekkoihin Kodittomat eläimet -osiossa sivuillamme ja seuraa siellä annettuja yhteydenotto-ohjeita.

 


korvaongelma

Kuva yllä:
Korvaongelma. Maaseudulla yleinen korvapunkkitartunta voi hoitamattomana johtaa vaikeaan korvatulehdukseen ja ylitsepääsemättömiin terveysongelmiin. Kuvan kissa asui sisätiloissa mutta jäi ilman asianmukaista hoitoa, vaikka sen korva selvästi vuoti verta ja mätää.

Kuva alla:
Väiveselkä. Kuvan kissa on tuotu maaseudulta Pesun hoitoon ja selän turkki ajeltu, koska iho kuhisi väiveitä ja karvoissa oli valtavasti niiden munia. Kissan yleiskunto oli suuren loismääränkin vuoksi heikko ja korva tulehtunut umpeen.

 ell vaiveselka2

Maalaiskissat tarvitsevat pikaista apuasi!

Pesu on jo pidemmän aikaa ottanut tapauskohtaisesti hoitoonsa heikkoon kuntoon päässeitä eri-ikäisiä kissoja omistajiltaan maalaisympäristöistä Pirkanmaalla. Nyt tarvitsemme eläinten ystävien tukea kissojen eläinlääkäri- ja ruokintakustannuksissa. Monilla kissoista on erilaisia loistartuntoja ja tulehduksia, jotka yhdistys hoitaa kuntoon. Kissat ovat myös eläneet heikkoravinteisella ruoalla, joten sairauksien hoitamisen ohella annamme niille kunnollista ravintoa. Yhdistys myös leikkauttaa, siruttaa ja rokottaa kissat ennen uusien kotien etsimistä.

Jäsenmaksuin ja lahjoituksin toimintansa rahoittavan yhdistyksen varoihin tämä lohkaisee melkoisen loven, joten sinun rahallinen tukesi olisi meille korvaamaton apu. Teethän lahjoituksen jo tänään! Pienikin summa on tärkeä.

Tilinumeromme lahjoituksille on 800011-70922406. Käytä viitenumeroa 1274, jolloin lahjoituksesi ohjautuu juuri näiden kissojen auttamiseen. KIITOS! Voit seurata, miten kissojen tilanne kehittyy sinunkin lahjoituksesi turvin – lisäämme sivuillemme päivityksiä sitä mukaa kun ehdimme.

Miksi Pesu toimii näin?

Vaikka Pesu pääasiassa ottaa vastaan eläimiä pitovaikeuksien takia suoraan kodeista, olemme tapauskohtaisesti auttaneet nyt työn alla olevan tyyppisissä tilanteissa aiemminkin. Haluamme toimia apua tarvitsevien eläinten edun mukaisesti ja samalla olla esimerkkinä vastuullisesta eläintenpidosta, johon kuuluu mm. eläinten leikkauttaminen, asianmukaiset loishäädöt ja terveystarkastukset, tunnistusmerkinnät jne. Kunnon huolenpito on jokaisen eläimen perusoikeus, jota Pesu ry haluaa painottaa toiminnassaan.

Valitettavasti näiden maalaiskissojen kaltaisia tapauksia on paljon. Pesu auttaa tarpeen vaatiessa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Järjestämme tarvittaessa myös leikkauskampanjoita haja-asutusalueilla, missä omistajat voivat leikkauttaa vapaana ulkoilevia kissojaan yhdistyksen sponsoroimaan edullisempaan hintaan. Lisätietoja kampanjoista saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Meillä on myös jatkuva tarve vastuuntuntoisille tilapäiskodeille, jotka pystyisivät hoitamaan Pesun avustuksella esimerkiksi juuri nyt autettavien kissojen kaltaisia eläimiä uuden kodin löytymiseen saakka. Jos et juuri nyt pysty tarjoamaan meille taloudellista apua, mieti olisiko tilapäiskotitoiminta sinulle sopiva auttamistapa ja ota yhteyttä osoitteeseen tilapäTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tai kenties meiltä löytyisikin sinulle juuri se kissa, jota olet aina odottanut elämääsi? Etsimme kissoille luonnollisesti myös vastuuntuntoisia loppuelämän koteja! Käy tutustumassa kotia etsiviin viiksiniekkoihin Kodittomat eläimet -osiossa sivuillamme ja seuraa annettuja yhteydenotto-ohjeita.

Pesulle tulee maalaiskissoja aika ajoin ja yleensä lukuisia kerralla.

Kissojen pito ja hoitaminen terveeksi ei ole halpaa.

Jos haluat omalta osaltasi auttaa maalaiskissojen hoitokuluissa, niin voit tehdä lahjoituksen avustustilillemme FI37 8000 1170 9224 06 (Danske Bank).

Käytä viitettä 1274, jolloin lahjoitus ohjautuu juuri näiden kissojen auttamiseen. Rahankeräysluvan tiedot.