Maalaiskissojen auttaminen on edennyt siihen malliin, että osa Pesun hoitoon tulleista kissoista on nyt leikattu, sirutettu sekä rokotettu. Osa on jo löytänyt tiensä uuteen kotiinkin. Esimerkkitapauksina toimivat Myrna, Max sekä Misty, jotka ovat Pesun tilapäiskodeissa opettelemassa hiljalleen sisäkissan elämää. Mimosan nimi muuttui Maxiksi eläinlääkärireissun jälkeen, sillä se paljastuikin kolliksi.

Lahjoituksia on tullut jonkin verran, mutta vielä tarvitaan lisää kissaystävien panosta, sillä eläinlääkärireissuihin, lääkkeisiin, ruokaan ja kissanhiekkaan on tähän mennessä uponnut jo satoja euroja. Myrnan ja Maxin eläinlääkärikäynti tuli onneksi odotettua halvemmaksi, kun eläinlääkäri tuki eläinsuojelutyötä omalta osaltaan. Kissat leikattiin, rokotettiin ja sirutettiin. Lisäksi Myrna ja Max ovat kuluttaneet Pesulla ollessaan kissanhiekkaa kiitettävästi sekä paljon ruokanappuloita ja märkäruokaa. Niille on myös annettu matolääkettä sekä tähän mennessä yksi ulkoloishäätökin.

Myrna ja Max toipuivat molemmat hyvin eläinlääkärikäynnistään ja toipuminen oli muutenkin nopeaa, vaikka kissat eivät varmasti olleet tottuneet eläinlääkärin käsittelyyn. Kissat ovat edelleen arkoja, mutta Myrna antaa jo melkein koskea. Ainakin näiden kahden entisen maalaiskissan tulevaisuus näyttää valoisalta ja niille voi kesyyntymisen jälkeen alkaa etsiä uusia koteja.

Myrnan ja Maxin lisäksi entinen maalaiskissa Misty (jo sivuilla) odottelee edelleen omaa kotia Pesun tilapäiskodissa. Sen sijaan Mistyn kaksi pentua ovat jo ehtineet saada kodin. Misty on Pesussa ollessaan leikattu, rokotettu ja sirutettu sekä saanut kaksi ulkoloishäätöä ja useita matolääkekuureja.Pesulle tulee maalaiskissoja aika ajoin ja yleensä lukuisia kerralla.

Kissojen pito ja hoitaminen terveeksi ei ole halpaa.

Jos haluat omalta osaltasi auttaa maalaiskissojen hoitokuluissa, niin voit tehdä lahjoituksen avustustilillemme FI37 8000 1170 9224 06 (Danske Bank).

Käytä viitettä 1274, jolloin lahjoitus ohjautuu juuri näiden kissojen auttamiseen. Rahankeräysluvan tiedot.