Arvoisa yleisö, kissasyksy on virallisesti saapunut! Meillä on tällä hetkellä lähes 80 koditonta kissaa hoivissamme.


Kissat ovat ehdottomasti suurimpia työllistäjiämme eläinsuojelun saralla. Tullessaan ne ovat monesti huonokuntoisia, täynnä ulko- ja sisäloisia kuten korvapunkkeja, väiveitä ja suolinkaisia, sekä niillä saattaa olla kissaflunssan oireita: silmätulehdusta, nuhaisuutta, kuumeilua ja vetämättömyyttä.

Noin seitsemän prosenttia meille tulleista kissoista kantaa kissan immuunikatovirusta FIV:iä, joka on vastaava kuin ihmisen HIV. Kissa voi elää pitkän ja hyvän elämän viruksesta huolimatta, mutta se on alttiimpi sairastumaan, kuin normaali virusta sairastamaton kissa. Virus tarttuu veri- ja limakalvokontaktissa, joten nämä kissat sijoitetaan vain ainoiksi kissoiksi, tai toisen FIV-positiivisen kissan kaveriksi.

Kaikista näistä rakkaista resupekoista saadaan kuitenkin ihan kunnon lemmikkikissoja ajalla ja kärsivällisyydellä tilapäiskodeissamme. Mutta eihän kissa pelkällä kiitoksella elä: pentueiden, kuten myös aikuisten hoitoon, menee satoja kiloja kissanruokaa ja -hiekkaa, sekä tuhansia ja taas tuhansia euroja eläinlääkärikulujen muodossa. Viime vuonna pelkästään kissojen eläinlääkärikuluihin meni yli 17 000 euroa, ja tänä vuonna kissamäärä on kesän jäljiltä tuplat viime vuoteen verrattuna!

Vetoammekin nyt teihin, jäsenet ja kannattajamme Pirkanmaalla: voisitko sinä lahjoittaa edes yhden kissanruokapurkin? Tai kissanhiekkasäkin? Jos on mahdollista, voisitko harkita lahjoittavasi muutamia kymppejä meille tulevien kissojen eläinlääkärikuluihin? Suurin tarve meillä on tällä hetkellä KISSOJEN MÄRKÄRUOASTA (varsinkin pennuille tarkoitetusta) sekä HIEKASTA. Kuivaruokaa meillä on varastolla jonkin verran, ja siitä lämmin kiitos kuuluu sponsorillemme PrimaCatille.

Kuluva kesä ja alkava alkusyksy on ollut viiteen vuoteen kissojen parissa pahin. Syitä on monia, mutta yksi painavimmista lienee yleinen taloustaantuma. Haluamme kuitenkin auttaa, ja antaa mahdollisuuden uuteen elämään mahdollisimman monille pienille ja isoille kissanaluille sekä aikuisille kissoille.

Ruoka- ja hiekkalahjoituksista ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin sovitaan miten lahjoitukset toimitetaan toimitilallemme ja käyttöön tilapäiskoteihimme. 
Rahallisesti voit auttaa tekemällä lahjoituksen tilillemme Sampo FI37 8000 1170 9224 06. Viitteellä 1274 rahat korvamerkitään kodittomien kissojen auttamiseen.

Rahankeräysluvan myöntäjä: Sisä-Suomen poliisilaitos / Sastamalan poliisiasema
Luvan numero: 5680/8/14
Toimeenpanoaika ja -alue: 1.4.2014 -31.3.2016 Sisä-Suomen poliisilaitoksen toimialue
Kerättävien varojen käyttötarkoitus Pesun kodittomien ja huostaanotettujen eläinten eläinlääkäri-, lääke-, ruoka-, tarvike- ja matkakuluihin Pirkanmaan alueella.

Auta meitä antamaan mahdollisuus. 
Pesulle tulee maalaiskissoja aika ajoin ja yleensä lukuisia kerralla.

Kissojen pito ja hoitaminen terveeksi ei ole halpaa.

Jos haluat omalta osaltasi auttaa maalaiskissojen hoitokuluissa, niin voit tehdä lahjoituksen avustustilillemme FI37 8000 1170 9224 06 (Danske Bank).

Käytä viitettä 1274, jolloin lahjoitus ohjautuu juuri näiden kissojen auttamiseen. Rahankeräysluvan tiedot.