Pesu järjesti jouluruokakeräyksen kodittomille eläimilleen lauantaina 19.12. Partolan Citymarketilla yhteistyössä. Lemmikkijutun kanssa. Lemmikinruokaa, hiekkaa, purua ja heinää saatiin lahjoituksina yli 10 ostoskärryllistä. Pesu ry & kodittomat kiittävät lämpimästi kaikkia osallistuneita ja lahjoittaneita.


paketointi_09

Pesun aktiivit paketoivat joululahjoja Koskikeskuksen Suomalaisessa kirjakaupassa marraskuun lopulta jouluaatonaattoon asti. Saldona 941,06 euroa kodittomien eläinten hyväksi. Kiitos kaikille paketointiin osallistuneille ja lahjoittaneille sekä Suomalaisen kirjakaupan väelle.


Pesu ry:n vuosittainen syyskokous pidettiin 2.11.2009 klo 18 pääkirjasto Metsossa.


ElsuRock 2009 rokattiin 14.10. Klubilla. Tarinaa ja kuvia tulossa!


Tampereen Akvaarioseura järjesti akvaariohuutokaupan 3.10. Eläinsuojeluneuvojat Annika Virtanen ja Sini Kielo olivat mukana Pesun pöydän takana vastailemassa eläinsuojeluaiheisiin kysymyksiin ja jakamassa Eläinten viikon Kyvykäs eväkäs – kalakin oppii ja tuntee -teemaan liittyen Sukellus pinnan alle -oppaita.


Pesu oli mukana Animalian järjestämässä Eläinten viikon tilaisuudessa Kohti eläinystävällistä tulevaisuutta lauantaina 3.10.


Pesu piti infopöytää Royal Canin -kissanpäivässä 4.9. Mustissa ja Mirrissä Tampereen Nekalassa.


Pesu oli mukana Koirien Seikkailupuistotapahtumassa Eteläpuistossa 30.08. www.rakkaathaukut.fi

kissatalo

Pesu teki tutustumis- ja avustusvierailun Vaasan kissataloon ja Vaasan löytöeläinhoitola Koiratarha Kulkuriin 15.8. Pesulaiset veivät löytöeläimille aimo kuorman ruokaa, makuualustoja ym. tarvikkeita, tutustuivat toimintaan ja auttoivat hoitoloita päivän eläinhoitotöissä.


Pesu oli mukana Partolan Lemmikkijutun Match Showssa 5.7. ja sai lahjoituksena sekä ruokaa että tapahtuman tuoton 600 €. 26.8. SEY:n eläinsuojeluneuvojat Annika Virtanen ja Sini Kielo pitivät Pesun pöytää ja vastailivat eläinsuojelua koskeviin kysymyksiin Elovainion Lemmikkijutun edessä. Kiitos kaikille lahjoittaneille ja erityisesti Lemmikkijutulle!


ruokakerays_100709

Pesu ry tempaisi aurinkoisena perjantaina 10.7. keräämällä kodittomille lemmikkieläimille ruokalahjoituksia Turtolan Citymarketilla. Pesun tilapäiskodeissa omaa kotia odottavien eläinten ravitsemus on turvattu nyt joksikin aikaa: päivän päätteeksi olimme saaneet yhteensä n. 270 kg kissan ja koiran kuiva- ja märkäruokaa, heinää, kissanhiekkaa ja eläinten ravintolisiä sekä kaksi kuljetuskoppaa sekä kaninhäkin. Mittavia lahjoituksia saimme erityisesti Turtolan Faunattarelta sekä Nekalan Mustilta ja Mirriltä, mutta jokainen lahjoittaja kantoi omalta osaltaan kortensa kekoon. Pesu kiittää kaikkia lahjoittaneita lämpimästi! Lämpimät kiitokset yhteistyöstä myös Turtolan Citymarketille ja Turtolan Arnold's Donutsille.


Pesun sääntömääräinen kevätkokous pidetiin keskiviikkona 6.5.2009.


Pesu ry järjesti 2.5. Eläinsuojelun kevättapahtuman Tampereen vanhalla kirjastotalolla. Tapahtumassa mukana olivat Animalia, Animalian karhuryhmä, Kotikissayhdistys Kokis ry, Pro Animals Finland PAFi ry, sekä Rekku Rescue. Tapahtuman ilmoitus >>


Pesu toimi 19.4. pidettyjen Tassu-Messujen suojelijana ja järjesti paikan päällä Match Shown. Koiria omistajineen oli saapunut tuuliseen tapahtumaan mukavasti ja messualueellakin nähtiin vilskettä ja vipinää. Pesu kiittää lämpimästi Jämi Myyntiä tapahtuman pääsylipputuoton lahjoituksesta sekä Match Shown sponsoreita: Näsilinnankadun Musti ja Mirri, Keramiikkapaja Koiruuksia, Berra koiraurheilutekstiilit, Lemmikkitarvike Luttanat lemmikit sekä Sari Änkö. Kiitos kaikille!