tartu tassuunSuuret kiitokset menneestä vuodesta ja loistavasta yhteistyöstä  Premium PrimaCat!
 
TARTU TASSUUN! Kissalle koti -kampanjan avulla pysyviin koteihin löysivät tiensä kymmenet kissat, ja tämän lisäksi Premium PrimaCat lahjoitti jokaisesta ostetusta PrimaCat-tuotteesta 1 sentin Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistykselle. Vuonna 2011 summaksi kertyi huikeat 6480€. Pesu ry:n ja PrimaCatin yhteistyö jatkuu myös vuonna 2012.

Lahjoituksen Pesu:n Sanna Rantaselle luovutti Prima Pet Premiumin kehitys- ja markkinointijohtaja Timo Pärssinen.
Match Show 'Pesun tapaan'
järjestettiin 2.10.2011 Tampereen Hakametsän parkkipaikalla. Paikalle saapui mukavasti osallistujia ja noin 100 koirakkoa kävi esittäytymässä tuomareille. Lapset pääsivät esittämään lelukoiransa omassa luokassaan. Tapahtumassa temppuili myös sirkustaitelija koiransa kanssa.

Arvostelussa painotettiin koiran ja ohjaajan välistä suhdetta. Tulokset:
BIS1 Kuro, hokkaido
BIS2 Muska, pienimünsterinseisoja
BIS3 Tinka, kultainennoutaja
BIS4 Lauri, labradorinnoutaja

Pesu haluaa kiittää tapahtuman organisoinutta Riina Haapakalliota, sponsoreita Hau-Hau Championia, Barffinettia ja Huacayaa, Pohjois-Hämeen Kennelpiiriä, Pitopalvelu KMJ palvelut Mira Jokipeltoa, Nitrobabea, Faunatarta, Purppura Puuta sekä tuomareita, järjestelyissä auttaneita, talkoolaisia ja tapahtumaan osallistuneita. KIITOS!

Ensi vuonna uudestaan =)

match_show_10_2011_2match_show_10_2011_3

match_show_10_2011_1ruokakerays041011Ruoka- ja tarvikekeräys

4.10.2011 Lemmikkitalo Onnen Lemmikit ja Pesu ry tempaisivat maailman eläinten päivän kunniaksi ja avasivat eläinten viikon pitämällä ruoka- ja tarvikekeräyksen Pesun kodittomien eläinten hyväksi. Tällä kertaa eläinten viikon teemana olivat kanit ja jyrsijät, joten keräys kohdistui näihin pikkuvipeltäjiin. Keräys järjestettiin Lemmikkitalo Onnen Lemmikeissä Jankassa. Paikalla oli Pesun edustaja yhdistyksen info- ja myyntipöydän kera.

Ruoka- ja tarvikeräyksen saldona oli muutama säkillinen heinää, 2 purusäkkiä ja 20 kilon purupaali, useita herkkutankoja kaneille ja jyrsijöille, suolakiviä, kalkkikiveä, metallinen kampa, iso säkki koiranruokaa, kanipellettiä monta pussia ja muutama kolikko lippaaseen. Myyntipöydän tuotto oli 43 euroa.

Kiitos kaikille lahjoittajille, Päiville ja Onnen Lemmikkien henkilökunnalle!mahdollisuuksientori_2011Mahdollisuuksien tori 2.6.2011

Pesu oli mukana edustamassa mahdollisuuksien torilla Finlaysonin Väinö Linnan aukiolla kesäkuun alussa. Sää suosi ja ihmisiä oli paljon liikkeellä päivän mittaan. Pesulla oli tapahtumassa oma infopöytä ja samalla kannatustuotteiden myyntiä. Ihmisille saatiin jaettua tietoa yhdistyksen toiminnasta ja taisipa joku innostua tarjoutumaan tilapäiskodiksikin. Kaikenkaikkiaan mukava ja aurinkoinen päivä, iloisia ihmisiä ja yhdistyksen tunnetuksi tekemistä leppoisassa ilmapiirissä, siis vapaaehtoistyötä parhaimmillaan.
Eläinsuojelun kevättapahtuma 14.5

Pesun perinteinen eläinsuojelun kevättapahtuma järjestettiin lauantaina 14.5 Ratinan stadionin sisäliikuntatiloissa. Luennoimassa Markku Alanko luonnonvaraisista eläimistä, sekä Pelastetaan Koirat ry kertomassa ulkomaisista adoptioista ja eläinsuojelun nykytilanteesta Romaniassa. Infopöytää paikalla pitivät Pesun lisäksi Kotikissayhdistys Kokis, Pirkanmaan Nakertajat, Kodittomat Koirat ja Pirkanmaan etsijäkoirat. Väkeä paikalle eksyi harmittavan vähän. Tulettehan ensi vuonna kaikki paikalle hyvän asian puolesta!Pesun kissakoordinaatori Wave 100 -paikallistelevision haastattelussa:

Osa 1/2:
http://wave100.fi/index.php?option=com_hdflvplayer&Itemid=53&title=Pirkanmaan-el%C3%A4insuojeluyhdistys-1/2&compid=14&id=50&page=1

Osa 2/2:
http://wave100.fi/index.php?option=com_hdflvplayer&Itemid=53&title=Pirkanmaan-el%C3%A4insuojeluyhdistys-2/2&compid=14&id=51&page=1Pesun keskustelufoorumi avattiin osoitteessa pesufoorumi.org.Kouluvierailu

Pesun kouluvierailija Emma Jalonen vieraili 11. maaliskuuta Amurin koululla. Kyseessä oli 8-9 -luokkalaisten biologian vapaasti valittavasta aineesta, jonka teemana olivat eläimet. Ryhmän oppilaat olivat toivoneet, että joku eläinsuojeluyhdistyksestä tulisi puhumaan heille eläinsuojelusta, joten opettaja otti yhteyttä Pesuun.

Luennon aluksi ryhmäläisille jaettiin SEY:n arvopelikortit, joiden avulla selvitettiin heidän mielipiteitään ja näkemyksiään eläinsuojelusta. Oppilaat kiersivät luokassa ja vaihtoivat sopivia kortteja itselleen. Sen jälkeen he saivat tietoa Pesusta ja eläinsuojeluasioista, runkona oli SEY:n PowerPoint-esitys ja lisäksi nähtiin kuvia Pesun Silmäterä-kissasta. Lopuksi oppilaat pohtivat pareittain, miten omilla teoillaan pystyy vaikuttamaan eläinten suojeluun ja miten he itse sitä toteuttaisivat. Mukaansa he saivat vielä Pesun ja SEY:n materiaalia kotona luettavaksi.

Vierailu oli antoisa ja oppilaat olivat erittäin kiinnostuneita aiheesta!Pesu osallistui 15.1. kaupunkilehti Moron järjestämään operaatioon löytää ja pelastaa Lempäälän metsistä Blondi-lammas, joka oli karannut puoli vuotta aiemmin omistajaltaan. Blondia ei etsintäpartion yrityksistä huolimatta ikävä kyllä löytynyt, ja sen kohtalo on edelleen epäselvä.