nitrobabekeraysNitrobaben ja PESUn yhteinen kampanja

Joulukuussa Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys ja Nitrobabe yhdistivät voimansa kissanruokakampanjan muodossa. Koska yhdistyksellä on jatkuva tarve etenkin kissojen märkäruualle, Nitrobabe päätti ryhtyä meidän kanssamme joulukampanjaan. Kun toi purkin kissanruokaa Nitrobaben kaupalle, sai 10% alennuksen tuotteista. Ruuan lisäksi vastaan otettiin myös taskun pohjalla lojuneet ylimääräiset kolikot Pesun keräyslippaaseen, joka löytyy edelleen kaupan tiskiltä. Kampanja sai mediahuomiota ainakin Pirkanmaan sanomissa ja City-lehdessä.

Kampanjan saldoksi kertyi Whiskas senior raksupussi 1kg, Purina One raksupussi 300g, purkkiruokaa 400g yhteensä 55 purkkia, Junnu annospusseja 100g 21 annosta, Mjau purkkiruokaa 370g kolme tötsää, annospusseja 100g 49 annosta, Junnu ateriapurkki 100g kolme ateriaa, kaksi Applaws purkkia 70g, kuusi erilaista ateriarasiaa 100g, Primacat maitonappeja 75g ja leluja 13 kpl. Kampanja oli erittäin onnistunut, kiitos kaikille lahjoittajille sekä Nitrobaben väelle!

Nitrobabe ottaa edelleen vastaan Pesun kissoille kissanruokalahjoituksia, jos joku haluaa niitä kaupalle tuoda. Alennukset eivät enää ole voimassa.


Pesu ry järjesti kissanruokakeräyksen Pirkkalan Lemmikkijutussa 28.12.2010 ja keräyksestä saldona saimme kissanhiekkaa 10 säkkiä, vesikuppeja 4kpl, shampoota 2kpl, aikuisen märkäruokaa 17.2kg, aikuisen kuivaruokaa 4.6kg, pennun kuivaruokaa 2.8kg, pennun märkäruokaa 3.6kg, eri lääkkeitä ym. sekä koiran kuivaruokaa 3kg, märkäruokaa 400g, 3kpl puruluita ja shampoota 6kpl. Lahjoituksia kilisi kivasti myös keräyslippaaseen. Kiitos lahjoittajille ja kerääjille!


Joukko ahkeria pesulaisia osallistui tänäkin vuonna joulupaketointiin Suomalaisessa kirjakaupassa. Tänä vuonna siirryimme Hämeenkatu 18:n myymälään, Sokosta vastapäätä. Maksu paketoinnista oli asiakkaille vapaaehtoinen. Viime vuonna saimme ahkerien paketoijien ansiosta kasaan noin 1000 euron lahjoituspotin, joka käytettiin kodittomien eläinten eläinlääkäri- ja ruokakuluihin. Myös tänä vuonna kohteena olivat kodittomat, joita Pesulla on tälläkin hetkellä useita kymmeniä. Tuottoa tuli enemmän kuin uskalsimme toivoakaan, sillä ihmiset lahjoittivat yhteensä 1630,30 euroa. Suuret kiitokset sekä paketoijille, lahjoittajille että Suomalaiselle kirjakaupalle!


Pesu ry osallistui jälleen Aamulehden perinteisiin Joulumyyjäisiin. Joulumyyjäiset pidettiin Tampere-talossa lauantaina 11. joulukuuta klo 11–15. Myyntipäivä oli onnistunut, ostajia riitti ja erityisesti kissan- ja koiranlelut menivät hyvin kaupaksi. Myös villasukat ja kangaskassit tekivät hyvin kauppansa ja korujakin myytiin useita. Kiitoksia kaikille ostoksia tehneille, tuotteiden valmistajille sekä pöydän pitäjille!


Pesu auttoi vuoden aikana lukuisia maalaiskissoja. Lue lisää»


31.10 Pesu oli esillä Ylöjärven koirakerhon ja Meirän hallin järjestämässä agility- ja kirpputoritapahtumassa Nokialla. Ylökk lahjoitti Pesulle agilitykisan osallitumismaksut sekä kirpputorilta koiran tarvikkeita. Paikalle sai myös tuoda tavara- ja ruokalahjoituksia. Pesu kiittää Ylökkiä ja Meirän hallia!


Pesu oli pitämässä pöytää 2.10 Tampereen akvaarioseuran huutokaupassa.


Pesu osallistui Animalian Eläinten viikon tapahtumaan 2.10.ruokakerays02102010Pesu ry järjesti yhdessä Turtolan K-citymarketin kanssa lemmikinruokakeräyksen 2.10. Vapaaehtoiset keräsivät mahtavat määrät ruokaa yhdistyksen kodittomille, saldona:

135kg kissan kuivaruokaa
37 kg kissan tölkkiruokaa
21 kg kissan annospusseja

110 kg koiran kuivaruokaa
4kg koiranmakkaraa ja tölkkiruokaa

Lisäksi Pesun kodittomat saivat lahjoituksina kissanhiekkaa, makupaloja, siemensekoitusta jyrsijöille sekä tarvikkeita. Myös ruokanäytepusseja saatiin useita kymmeniä.

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille kerääjille sekä erityisesti lahjoittaneille! Kiitos myös Turtolan K-citymarketille.Pesu esittäytyi Mustin ja Mirrin Pentupäivässä Nokialla 11.9.tpk_rekry_2010

29.8. Pesu esitteli tilapäiskotitoimintaa Tampereen Eteläpuistossa järjestetyssä tilapäiskotitapahtumassa. Tihkusateesta huolimatta paikalle uskaltautui toiminnasta kiinnostuneita ihmisiä, sekä lemmikkejä omistajineen. Seisovanpöydän antimet maistuivat niin koirille kuin kissoillekin. Pesu kiittää Eläinkeskus Ketunleipää sekä Joseraa.


Pesulaiset pitivät kirpputoripöytää Laukontorilla 7.8.2010. Pesun pöydässä oli mukavan vilkasta ja sää oli mainio. Myyntituloja saimme myös mukavasti, kiitoksia kaikille osallistuneille!


Joukko pesulaisia osallistui perjantaina 5.3. pidettyyn Oikeutta Eläimille -yhdistyksen järjestämään turkistarhauksen vastaiseen mielenosoitukseen Keskustorilla.


Pesu ry osallistui Valtakunnalliseen löytöeläinpäivään 6.3. pitämällä myynti- ja infopöytää Linnainmaan Faunattaressa.
Samalla pesulaiset vastaanottivat ruokalahjoituksia kodittomille ja kertoivat eläinsuojelutoiminnasta siitä kiinnostuneille.
Pesu kiittää Linnainmaan Faunatarta, sekä Turtolan Faunatarta ja Näsilinnankadun Mustia ja Mirriä, jotka myös lahjoittivat kodittomille ruokaa ja tarvikkeita!