Miten luoda koiralle hyvinvoiva arki ja edesauttaa hyvän elämän kokemusta? Millaiset aktiviteetit ja virikkeet auttavat koiraa elämään tasapainoista arkea?

Tule kuuntelemaan PESU ry:n järjestämälle luennolle koiran tasapainoisesta arjesta! Luento järjestetään Pohjois-Hämeen kennelpiirin tilassa Lempäälässä (os. Tampereentie 484, 33880 Lempäälä, paikalle pääsee Tampereen Keskustorilta busseilla 50 ja 15B).

Luento on avoin jäsenille ja ei-jäsenille. Ostathan lipun ennakkoon netistä. Lipun voi ostaa vielä perjantaina 26.8.2022, jos paikkoja luennolle on vielä. Luennon hintaan sisältyy kahvi ja pieni välipala (sopii vegaaniseen ruokavalioon).

Tulethan luennolle terveenä. Saat saapumisohjeet sähköpostiisi viimeistään perjantaina 26.8.HINTA: Jäsenet 25 € / ei-jäsenet 30 €
Jäsenyys tarkastetaan luentopäivänä.

Peuutusehdot: Hinta palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta tai positiivista koronatestitulosta vastaan.

Tutustu eläinkouluttaja (AT, EAT) Nina Laihoon: https://ninalaiho.fi/nina-laiho/

Kysyttävää? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

OSTA LIPUT NYT! http://pesu.tapahtumiin.fi/

Tervetuloa PESU ry:n uusien iltaan maanantaina 11.7. Pupukahvilaan Peltolammille!

Tapaamisessa kerrotaan PESUn toiminnasta ja tällä kertaa erityisesti luonnonvaraisten eläinten auttamisesta. Rohkeasti mukaan yksin tai kaverin kanssa!

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | Facebook-tapahtuma

Oletko menettänyt lemmikkisi? Tule keskustelemaan tai vain kuuntelemaan vertaistukiryhmään.

Lemmikin menettäminen voi olla hyvinkin raskas prosessi ja herättää meissä ihmisissä monenlaisia tunteita. Kokemusten jakaminen saman kokeneiden kanssa voi helpottaa oloa ja auttaa tunteiden ristiriidoissa.

PESU ry järjestää kahden tapaamisen sururyhmäkokoontumisen, joissa lemmikkinsä menettäneet voivat keskustella, kuunneella sekää saada tukea ja neuvoja. Menetyksesi voi olla tuore tai jo aiemmin tapahtunut ja se voi koskea mitä lajia tahansa.

Vertaisryhmässä tärkeää on turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri eikä siellä ole pakko puhua, vaan paikalle voi tulla ainoastaan kuuntelemaan.

Lämpimästi tervetuloa! Tapaaminen järjestetään kahtena kertana: tiistaina 31.5. klo 17-19 sekä maanantaina 6.6. klo 17-19. Tapaamispaikka sijaitsee Tampereen keskustan liepeillä, hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tarkan sijainnin saat ilmoittautuessasi.

Ensisijaisesti toivomme sinun osallistuvan molempiin tapaamisiin, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella myös yksittäisille kerroille. Ryhmään otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 27.5. klo 22.00 mennessä. Seuraava tapaaminen järjestetään kesän aikana Pirkkalassa, seuraa Facebook- tai kotisivujamme.

Joutsenia lentämässä ja sururyhmän päivämäärät.

Poikkea lahjoittamaan kissoille hiekkaa tai ruokaa lähimpään Citymarketiin.

PESU ry:n Kissa Vieköön -keräys tulee taas! Keräämme kodittomille kissoille ruokaa ja hiekkaa Tampereen seudun Citymarketeissa lauantaina 28.5.2022 klo 11-18.

Vastaanotamme lahjoituksia Ylöjärven, Lielahden, Nokian, Pirkkalan, Linnainmaan sekä Turtolan Citymarketeissa. Osta siis kauppareissulla kissanhiekka- tai kissanruokapakkaus ja lahjoita se meille. Löydät keräyspisteemme kassojen läheltä.

Meitä saa tulla moikkaamaan lahjoituspisteelle, ja mukana on myös paijattavia eläimiä :)

Tällä kertaa lahjoitamme 10 % keräyksen tuotosta Ukrainan eläimille!

Haluaisitko auttaa keräyksen toteuttamisessa? Olisiko kalenterissasi hiukan vapaata 28.5.? Kaipaamme aputassuja vastaanottamaan lahjoityksia keräyspisteille. Ilmoittautumiset sekä lisätietoa meilitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen, PESU ry:n, uusien illat ovat tarkoitettu vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille eläinten ystäville.

Tervetuloa keskustelemaan eläinsuojelutoiminnasta ja kuulemaan miten eri tavoin voit tukea ja toimia paikallisen eläinsuojelun hyväksi ja auttaa samalla eläimiä.

Vapaamuotoisessa tapaamisessa käymme lyhyesti läpi mikä PESU ry on: miten ja missä se toimii, ja missä Sinä voisit olla avuksi. Me etsimme aktiiveja, löytäisitkö sinä meiltä kivan harrastuksen?

Uusien ilta pidetään maanantaina 21.3.2022 klo 18 alkaen Pupukahvilassa, osoitteessa Peltolamminkatu 40. PESU ry kiittää Pupukahvilaa toiminnan tukemisesta!

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, kutsu mukaan myös ystäväsi!

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Burleski-ilta on valitettavasti jouduttu perumaan koronarajoitusten vuoksi. Tietoa lippujen palautuskäytännöistä löytyy Tiketin sivuilta.

***

Tervetuloa burleski-iltaan PESUn eläinten hyväksi 4.2.2022 Telakalle!

Showtime: klo 21.30.
Esiintyjät: Vivianne De Volt, Harleen Queer, Ava Galactica, Neko Whisper, Cora Garnet, Trouble, Ginnie Harlotte, Gloria Delicatesse ja
Riot Romanse
Lippujen hinta: 15 € + toimituskulut 1,50 €.

Lippujen tuotto lyhentämättömänä PESUlle! Liput myy Tiketti
(Lippuja koskee kilpailu- ja kuluttajaviraston mukainen ohjeistus tapahtuman siirtyessä/peruuntuessa.)

Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia koronamääräyksiä.

Tule ostoksille ja tutustumaan toimintaamme sunnuntaina 19.12.2021 klo 11-16! Myymme Ratinan kauppakeskuksen tapahtuma-aukiolla myyntituotteitamme ja käsitöitä. Otamme myös vastaan lahjoituksia paikan päällä.

Joulumyyjäisten mainos. Tiedot löytyvät uutisen tekstistä.