Oletko menettänyt lemmikkisi? Lemmikin menettäminen voi olla hyvinkin raskas prosessi ja herättää meissä ihmisissä monenlaisia tunteita. Kokemusten jakaminen saman kokeneiden kanssa voi helpottaa oloa ja auttaa tunteiden ristiriidoissa.

PESU ry järjestää sururyhmäkokoontumisen, jossa lemmikkinsä menettäneet voivat keskustella, kuunnella sekä saada tukea ja neuvoja. Menetyksesi voi olla tuore tai jo aiemmin tapahtunut ja se voi koskea mitä lajia tahansa. Vertaisryhmässä tärkeää on turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri eikä siellä ole pakko puhua, vaan paikalle voi tulla ainoastaan kuuntelemaan.

Lämpimästi tervetuloa! Tapaaminen järjestetään lauantaina 11.3.2023 klo 16.30 alkaen. Tapaamisen kesto on noin kaksi tuntia.

Tapaamispaikkana toimii pieni ja intiimi kahvila Kirppis Ropellissa, Pirkkalan Partolassa. Kirppiksen edessä runsaasti parkkitilaa ja bussit kulkevat lähistölle.

Ryhmään otetaan mukaan 7 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 4.3. mennessä. (Paikalle ovat tervetulleita kaikki, eikä osallistuminen vaadi PESU ry:n jäsenyyttä.)

Yhdistys kustantaa kahvin/teen.

Lisää sururyhmätapaamisia on tulossa myöhemmin, joten jos tämä aika ei sovi, seuraathan sivujamme.

Rohkeasti mukaan PESUn uusien iltaan!

Uusien ilta pidetään Onnen Lemmikeissä Tampereella 21.11. klo 18.00 ->
Osoite: Peltolamminkatu 40

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen, PESU ry:n, uusien illat ovat tarkoitettu vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille eläinten ystäville. Vapaamuotoisessa tapaamisessa käymme aluksi lyhyesti läpi mikä PESU ry on: miten ja missä se toimii, sekä miten eri tavoin voit tukea ja toimia paikallisen eläinsuojelun hyväksi.

Tällä kerralla keskitymme muihin lemmikeihin kuin koiriin ja kissoihin. Erityisesti teemana kanit. Etsimme jatkuvasti toimintaamme tilapäiskoteja mm. kaneille, tule rohkeasti juttelemaan, voisiko vaikka luotasi paikka löytyä! Tai keksisitkö jotain muuta kanimaista? Illassa mukana muiden lemmikkien koordinaattorimme Jonna ja Sammeli.

Millaisissa hommissa juuri Sinä voisit olla avuksi? Me etsimme uusia aktiiveja, löytäisitkö sinä meiltä kivan harrastuksen? Reippaasti mukaan yksin tai ystävän kanssa!

PESU ry kiittää Onnen lemmikeitä toiminnan tukemisesta!

Lisätietoja uusien illasta ja vapaaehtoistoiminnasta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kurnau! Kissoilla on nälkä! Poikkea siis lahjoittamaan ja moikkaamaan meitä pesulaisia lauantaina 1.10.

PESUn perinteikäs Kissa Vieköön -keräys järjestetään taas kaikissa Tampereen seudun Citymarketeissa. Löydät meidät Ylöjärven, Lielahden, Nokian, Pirkkalan, Linnainmaan sekä Turtolan Citymarketeissa lauantaina 1.10 klo. 11-18 lahjoituksia vastaanottamassa.

Keräämme kissanhiekkaa ja -ruokaa. Nappaa Cittarista kauppareissulla mukaan hiekkapussi tai kissanruokapurkki ja tuo se keräyspisteellemme kassojen luokse. Voit myös tipauttaa lahjoituksen keräyslippaaseemme!

Kaikki lahjoitukset otetaan ilolla vastaan :) Tällä hetkellä suurin tarve on kissanhiekalle. Ja huom. keräyspisteillä on eläimiä paijattavana!

Lauantaina 20.8.2022 PESU pitää infopöytää Ylöjärven Mustissa ja Mirrissä. Tule jutustelemaan ja tutustumaan toimintaamme!

Samalla starttaa viikon kestävä keräys PESUn kodittomien eläinten hyväksi. Osta tuote myymälästä ja lahjoita se PESUlle - tarvitsemme erityisesti laadukasta kissan märkäruokaa, paakkuuntuvaa hiekkaa, kuivikepurua ja heinää sekä linnunsiemeniä.

Miten luoda koiralle hyvinvoiva arki ja edesauttaa hyvän elämän kokemusta? Millaiset aktiviteetit ja virikkeet auttavat koiraa elämään tasapainoista arkea?

Tule kuuntelemaan PESU ry:n järjestämälle luennolle koiran tasapainoisesta arjesta! Luento järjestetään Pohjois-Hämeen kennelpiirin tilassa Lempäälässä (os. Tampereentie 484, 33880 Lempäälä, paikalle pääsee Tampereen Keskustorilta busseilla 50 ja 15B).

Luento on avoin jäsenille ja ei-jäsenille. Ostathan lipun ennakkoon netistä. Lipun voi ostaa vielä perjantaina 26.8.2022, jos paikkoja luennolle on vielä. Luennon hintaan sisältyy kahvi ja pieni välipala (sopii vegaaniseen ruokavalioon).

Tulethan luennolle terveenä. Saat saapumisohjeet sähköpostiisi viimeistään perjantaina 26.8.HINTA: Jäsenet 25 € / ei-jäsenet 30 €
Jäsenyys tarkastetaan luentopäivänä.

Peuutusehdot: Hinta palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta tai positiivista koronatestitulosta vastaan.

Tutustu eläinkouluttaja (AT, EAT) Nina Laihoon: https://ninalaiho.fi/nina-laiho/

Kysyttävää? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

OSTA LIPUT NYT! http://pesu.tapahtumiin.fi/

Tervetuloa PESU ry:n uusien iltaan maanantaina 11.7. Pupukahvilaan Peltolammille!

Tapaamisessa kerrotaan PESUn toiminnasta ja tällä kertaa erityisesti luonnonvaraisten eläinten auttamisesta. Rohkeasti mukaan yksin tai kaverin kanssa!

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | Facebook-tapahtuma

Oletko menettänyt lemmikkisi? Tule keskustelemaan tai vain kuuntelemaan vertaistukiryhmään.

Lemmikin menettäminen voi olla hyvinkin raskas prosessi ja herättää meissä ihmisissä monenlaisia tunteita. Kokemusten jakaminen saman kokeneiden kanssa voi helpottaa oloa ja auttaa tunteiden ristiriidoissa.

PESU ry järjestää kahden tapaamisen sururyhmäkokoontumisen, joissa lemmikkinsä menettäneet voivat keskustella, kuunneella sekää saada tukea ja neuvoja. Menetyksesi voi olla tuore tai jo aiemmin tapahtunut ja se voi koskea mitä lajia tahansa.

Vertaisryhmässä tärkeää on turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri eikä siellä ole pakko puhua, vaan paikalle voi tulla ainoastaan kuuntelemaan.

Lämpimästi tervetuloa! Tapaaminen järjestetään kahtena kertana: tiistaina 31.5. klo 17-19 sekä maanantaina 6.6. klo 17-19. Tapaamispaikka sijaitsee Tampereen keskustan liepeillä, hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tarkan sijainnin saat ilmoittautuessasi.

Ensisijaisesti toivomme sinun osallistuvan molempiin tapaamisiin, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella myös yksittäisille kerroille. Ryhmään otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 27.5. klo 22.00 mennessä. Seuraava tapaaminen järjestetään kesän aikana Pirkkalassa, seuraa Facebook- tai kotisivujamme.

Joutsenia lentämässä ja sururyhmän päivämäärät.

Poikkea lahjoittamaan kissoille hiekkaa tai ruokaa lähimpään Citymarketiin.

PESU ry:n Kissa Vieköön -keräys tulee taas! Keräämme kodittomille kissoille ruokaa ja hiekkaa Tampereen seudun Citymarketeissa lauantaina 28.5.2022 klo 11-18.

Vastaanotamme lahjoituksia Ylöjärven, Lielahden, Nokian, Pirkkalan, Linnainmaan sekä Turtolan Citymarketeissa. Osta siis kauppareissulla kissanhiekka- tai kissanruokapakkaus ja lahjoita se meille. Löydät keräyspisteemme kassojen läheltä.

Meitä saa tulla moikkaamaan lahjoituspisteelle, ja mukana on myös paijattavia eläimiä :)

Tällä kertaa lahjoitamme 10 % keräyksen tuotosta Ukrainan eläimille!

Haluaisitko auttaa keräyksen toteuttamisessa? Olisiko kalenterissasi hiukan vapaata 28.5.? Kaipaamme aputassuja vastaanottamaan lahjoityksia keräyspisteille. Ilmoittautumiset sekä lisätietoa meilitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.