Mikä PESU?

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys, PESU ry toimii edistääkseen lemmikkien, tuotantoeläinten ja luonnonvaraisten eläinten hyvinvointia. Yhdistys perustettiin joulukuussa 2002 ja hyväksyttiin yhdistysrekisteriin keväällä 2003. Yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut tasaisesti, tällä hetkellä jäseniä on vajaa 800. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin. PESUn englanninkielinen nimi on Pirkanmaa Animal Welfare, PAW.

Yhdistys neuvoo eläinsuojeluun ja eläinten hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Yhdistys järjestää eläinsuojelullisia tilaisuuksia sekä osallistuu erilaisiin tapahtumiin, joissa eläinsuojelusta ja yhdistyksen toiminnasta voidaan tiedottaa. Lisäksi yhdistys hoitaa kodittomia lemmikkieläimiä ja etsii niille uusia koteja sekä hankkii varoja eläinten auttamiseen.

PESUun voi ottaa yhteyttä kaikissa eläinsuojeluun liittyvissä asioissa. Toimimme yhteistyössä Pirkanmaan eläinsuojeluneuvojien kanssa ja meiltä voit pyytää Suomen eläinsuojelu SEYn kouluttaman kouluvierailijan kertomaan eläinsuojelusta esimerkiksi kouluihin Pirkanmaan alueella. 

Yhdistyksen toiminta-aluetta on koko Pirkanmaa lukuunottamatta paikkakuntia, joilla toimii muu Suomen eläinsuojelu SEYn alainen jäsenyhdistys. PESU on SEYn jäsenyhdistys.

PESUn toimintaa ohjaavat syyskokouksessa 2021 hyväksytyt eettiset ohjeet.

Logo

SEYn uuden ilmeen myötä myös PESUn logo päivittyi marraskuussa 2019. Sen myötä saimme myös kauan kaivatun pesukarhun takaisin!

Tarvitsetko logoa mainokseen? Kysy logopakettia os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..