Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Hurhur! Täällä hurisee kaksi pikkutyttöä! Olemme 3.6.2019 syntyneet siskokset Sala ja Mila.

Olemme olleet yhdessä syntymästämme asti ja etsimmekin yhteistä loppuelämän kotia.Turkkiemme kauniit kuvioinnit ovat lähes identtiset, vaikka väri onkin eri: Salalla upea oranssi ja Milalla ruskea muutamin punaisin laikuin.

Olemme tottuneet toisiin kissoihin ja leikkeihin kouluikäisten lasten kanssa, mutta koiria emme ole tavanneet. Olemme kyllä tosi reippaita ja rohkeita, joten kiltti koira voisi hyvin olla uusi kaverimme.

Tykkäämme kovasti ihmisistä, leikkimisestä, nukkumisesta, syömisestä, lintujen tarkkailusta ja kiipeilystä. Treenaamme myös ahkerasti pikajuoksua ja painia. Tykkäämme olla siellä, missä tapahtuu, ja autamme innokkaasti kaikissa päivittäisissä askareissa, joten meistä saat kaksi innokasta kodin pikku apulaista. Välillä kyllä innostumme vähän liikaa ja kuljetamme mm. lankakeriä ja villasukkia omiin piiloihimme.

Minä, Mila, olen jo täysin oppinut sylikissa, ja joko pyydän naukuen päästä syliin tai kiipeän itse sohvalle siliteltäväksi. Olen meistä hiukan rohkeampi, vaikkei Salakaan mikään arkajalka ole. Tykkään kovasti herkuista ja luulen, että niiden avulla voisin oppia vaikka minkälaisia temppuja.

Minä, Sala, en vielä oikein viihdy sylissä, mutta minua saa silitellä vaikka kuinka paljon, ja käynnistän hurinamoottorini herkästi myös silloin, kun saan jotain oikein hyvää ruokaa tai herkkua. Elämäni alkutaival oli haastava, koska sain jo aika pienenä kissaflunssan oireita, ja jouduin käymään lääkärissä ja syömään lääkkeitä aika pitkään, mutta nyt olen tervehtynyt ja kasvanut niin hienosti, että olen jo isompi kuin Mila.

Täällä tilapäiskodissa olemme tottuneet syömään sekä raakaruokaa että laadukasta teollista ruokaa, ja ruoka maistuu meille hyvin. Hiekkalaatikkoasiat olemme ihan pienestä pitäen osanneet hoitaa hienosti.

Koska meillä molemmilla on aikaisemmin ollut kissaflunssan oireena yskää ja tukkoisuutta, toivoisimme, että tulevalla kodillamme olisi vähän kokemusta kissoista, koska vaikka nyt olemme terveitä, oireet saattavat jossain vaiheessa uusia esim. stressitilanteessa.

Meihin voi tutustua myös facebookissa, sillä PESUn yhteistyökumppani K-Market Atala on julkaissut meistä videoita Mauvantai-sarjassaan: 13.7. , 27.7.  ja 10.8.