Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Kurr Kurr! Olen Ruben, arviolta 2016 syntynyt komea kolli.

Olen todella leikkisä kissa, suosikkilelunani toimii tällä hetkellä pallorata. Lempipaikkoinani täällä tilapäiskodissa ovat ikkunapeti ja raapimapuu.

Mottoni kuuluu, että katsoa saa, muttei toistaiseksi koskea. Uteliaana poikana tykkään kyllä pienen välimatkan päästä aina seurailla teitä ihmisiä. Yöllä olen joskus hiippaillut sängyn jalkopäähän, joten kyllä musta varmasti hyvä kotikolli tulee, kunhan vähän vielä tutustutaan.

Etsinkin kotia, jossa saan rauhassa tutustua teihin ihmisiin. Lapsista tai koirista minulla ei ole aiempaa kokemusta, mutta ensisijaisesti etsin siis rauhallista kotia, jossa ei olisi aivan pieniä lapsia. Kesy kissakaveri on se ykkösjuttu, joka tulee seurakseni olla. Häneltä saan varmasti mallia, miten teidän ihmisten kanssa oikein toimitaan, että hurinamoottorikin käynnistyisi. Ja olisi leikkikaverina tietysti! 

Nuoresta iästäni huolimatta minulla on jo hiukan hammaskiveä, joten hammashuoltoon on uuden omistajan varauduttava, mutta hammaslääkärihän kuuluu joskus jokaisen elämään.