Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Prr! Olen hurmaava pitkäkarvainen poikakissa Lemminkäinen, ja etsin sellaista loppuelämän kotia, jossa olisi virikkeitä ja tilaa tällaiselle aktiiviselle ja vekkulille menijälle.

Asun tilapäiskodissa yhdessä Sähikäisen kanssa ja toivoisin, että uudessakin kodissa olisi kissakaveri/kavereita. Voisin hyvin muuttaa samaan kotiin myös Sähikäisen kanssa.

Iästäni ei ole tarkkaa tietoa, mutta arviolta olen muutaman vuoden ikäinen. Saavuin tilapäiskotiin Sähikäisen kanssa kissapopulaatiosta laihana, turkki takussa ja vailla lähempää ihmiskontaktia. Muutamat ensimmäiset viikot lymyilin kaapin alla ja poistuin piilosta vain silloin kun talo hiljeni. Pikkuhiljaa olen havainnut, että ihmiset onkin ihan jees, ja mikä parasta, niiltä saa ruokaa! Minusta on kuoriutunut utelias ja leikkisä kissa, joka ei enää kaihda isäntäväen seuraa. Kehrään, pusken ja pidän rapsuttelusta ja silittelystä.

Tilapäiskodissa olen tottunut kouluikäisiin lapsiin ja normaaleihin lapsiperheen ääniin. Minulle siis sopii sellainenkin koti, jossa on enemmän liikettä ja elämisen ääniä.

Tykkään leikkiä, kiipeillä ja katsella ikkunasta ulkomaailman menoa. Hännänpääni vispaa kun olen tyytyväinen. Osaan myös rauhoittua ja silloin käperryn rauhalliseen paikkaan kaapin alle nukkumaan. Muistutan isäntäväkeä maukumalla mikäli ruoka-ajoista myöhästytään. Ruokahaluni on siis suuri ja tarvitsen välillä jopa seurantaa, että en syö kaverini ruokia.

Osaan tehdä tarpeeni hiekkalaatikkoon ja olen kaikkiruokainen. Katso vielä leikkivideoni!