Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa

Shh! Olen Sähikäinen arviolta 2013-2016 syntynyt komea pitkäkarvainen nuori herra.

Ihmisten seurassa olen vielä ujo, ja vaistomaisesti vastaan usein sähisemällä, mutta on myös hetkiä, jolloin olo tuntuu turvalliselta ja ihmiset luotettavilta. Etsin sellaista loppuelämän kotia, jossa ollaan kärsivällisiä arkuuteni kanssa ja toivon, että kodissa olisi seurana rohkeampia kissakavereita, joista saisin turvaa ja joilta oppisin rohkeutta.

Saavuin tilapäiskotiin kissapopulaatiosta yhdessä Lemminkäisen kanssa. Aluksi olin kauhusta kankea ja lymyilin puusohvan alla, mutta vähitellen vietän enemmän ja enemmän aikaa poissa piiloista ja siedän toisinaan isäntäväen läsnäoloa, erityisesti ruoka-aikaan. En ole vielä valmis ihmisten kosketuksiin. Olen tottunut Lemmikäisen seuraan ja rohkaistun Lemmikäisen rohkeuden kautta, joten olisi hienoa jos päätyisimme samaan kotiin.

Tilapäiskodissa on kouluikäisiä lapsia, ja olen joutunut tottumaan monenlaisiin ääniin ja liikkeisiin. En erityisesti tarvitse lapsetonta perhettä, mutta toivon, että arkuuteni otetaan huomioon ja minulle annetaan mahdollisuus tutustua uuteen ympäristöön omaan tahtiin.

Tykkään kovasti tarkkailla ulkomaailman menoa ikkunasta piirongin päältä, ja rakastan patjasta tehtyä tunnelia ja leikkimistä sen sisällä. Uskallan nykyään leikkiä myös ihmisten kanssa. Osaan tehdä tarpeeni hiekkalaatikkoon ja olen kaikkiruokainen.

Videota minusta!