Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa

Hejsan, minä olen kaunis kissaneiti Jade. Eläinlääkäri arvioi minulle syntymävuodeksi noin 2017–2018, olen siis nuori tyttönen vielä.

Olen todella hiljainen ja ujo, eikä kaksijalkaiset ihmiset ole minulle vielä kovin tuttu juttu. Ne ovat lähinnä todella pelottavia olentoja, joita en uskalla lähestyä. Tarvitsen todella paljon aikaa uudelta kodilta. Olisikin hyvä, jos minulla olisi tukena muita reippaita kissakavereita opettamassa, ettei ihmiset niin pelottavia ole. Vaikka en juurikaan vielä uskalla tulla kuorestani ulos, olen todella fiksu ja filmaattinen kiltti tapaus.

Koiran olen tilapäiskodissani tavannut, enkä ole sitä pelännyt, mutta en ole uskaltanut lähempää tuttavuutta senkään kanssa vielä tehdä. Ulkonäöltäni olen kaunis kuin kuva, ja tarkkanäköisempi voikin huomata silmistäni paistavan lempeyden ja pienen uteliaisuuden.  Äänet ja äkilliset liikkeet tosin pelottavat, ja lähinnä reagoin kaikkeen pelottavaan jähmettymällä. Pienet lapset ovat tästä syystä poissuljettuja, mutta isommat varmaan ymmärtävät antaa minun olla rauhassa. Unelmakodissani minulle annettaisiin paljon tilaa tutustua rauhassa ja omaan tahtiin ihmisiin ja mukavaa kissaseuraa löytyisi.