Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa

VARATTU. Hei sinne! Ollaan syyskuun 2019 alussa syntyneitä vikkeliä vilpereitä ja vekkuleita vompatteja ja etsitään nyt ihan omia koteja!

Meillä on sellainen tausta, että päädyttiin ihmisten hoitoon ja pulloruokinnalle jo ihan muutaman päivän iässä, eli ollaan tällaisia Dickensmäisiä orpopentuja. Äidin hoivan puuttuessa saatetaan olla hiukan... omalaatuisia, mutta kuitenkin erinomaisia! Esittäydytäänpäs!

Monck ja Enikko on nuo valkokirjavat isoveljet eli porukan pojat. Enikko on rohkea ja voimakastahtoinen johtajaluonne, joka näyttää muille mallia uusissa tilanteissa. Monck taas on hiukan hidasluonteisempi, rohkea muttei niin kärkäs, tykkää ottaa rennostikin välillä.

Tyttököörissä meillä on kokoharmaa Paulii, valkotassuinen Pansarkitty ja hännänpäänsäkin valkoiseen kastanut Fafnir. Pansarkitty katselee maailmaa hiukan ujommin kuin muut, vaikka ei kyllä mikään arka tyttö ole hänkään. Fafnir osallistuu kaikkeen mielellään ja on aina ensimmäisenä ruokakipolla. Paulii taas keskittyy olemaan nättinä ja hurmaavana 24/7.

Ollaan totuttu aikuisiin kissoihin ja tavattu pikkuista ihmislasta. Koiraa ei olla ikinä nähty, mutta ollaan sillälailla rohkeita, ettei koirasta meille varmaan mitään kauhistusta tulisi. Luonnollisesti tarvitsemme kissaseuraa myös loppuelämän kodissamme ja koska olemme käsisyötettyjä orpoja, niin aikuisen kissan mallioppi on meille hurjan tärkeää; siksi lähdemme yksin tai pareittain koteihin, joissa on jo valmiiksi ainakin yksi aikuinen kissa. Seniori-ikäisen kissan riesaksi meitä vilkkaita vipeltäjiä ei tosin kannata sälyttää, varsinkaan Enikkoa.

HUOM! Näitä pentuja koskevat yhteydenotot poikkeuksellisesti ainoastaan numeroon 045 693 8577.

Katso video meistä