Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Terve terve! Mä oon Vesta-jäbä! Oon aikamoinen pelimiäs ja mulla riittää vauhtia ja ketteryyttä vaativimpiinkin oloihin!

Oon syntynyt arviolta 30.6.2019. Tässä tositarkoituksella haetaan nyt mulle sitä ikiomaa mestaa, eli loppuelämän kotia, missä rellestää ja jatkaa kasvamista isoksi kissaksi. Sehän musta tulee, ISO KISSA! Mä oon tosi ihana, kiltti, vauhdikas, utelias, ISO, magee, ketterä ja kyl mä rapsuistakin ja sylityksiä tykkään. Ja syön hyvin, todella hyvin. Ja käyn siististi astialla. Etsin kotia, missä mulla ois kiva paini- ja leikkikaveri, eli toinen nuori tai ainakin nuorekas kissa.

Huomasit varmaan mun vasemman silmän, että se on vähän hassun näköinen. Mäpä sulle siitä vähän kerron: Elikkä, se on aina ollut tuollainen. Siihen on laitettu lääkettä jo mooooonta kertaa. Me käytiin ton hoitoäitin kans ihan silmäspesialistilla, ja se sano, että mulla on ollu jo mammani masussa ollessa herpesvirus ja siinä silmässä nimenomaan. Sieltä on kyynelkanavat arpeutunu ja that's why se ny vuotaa ylimääräset kyyneleet yli. Se silmä on myös pienempi kuin toinen, mutta pärjään sen kanssa ja näen oikein hyvin! Sitä vain pitää seurailla koko mun elämän ajan.

Koska toi herpesvirus on ja pysyy mun elimistössä koko mun loppuelämän ajan, on tosi tärkeetä että myös mun tulevalla kissakamulla on rokotukset voimassa.

Tää ilmoitus on laadittu yhteistyössä hoitoäitin kanssa ja VAIN tositarkoituksella! Oon niin vauhdikas kaveri, että musta ei oikein saa kunnon kuvia, joten otahan yhteyttä ja tuu tutustuun muhun tänne mun tilapäiskotiin. Takaan, ettet voi mua vastustaa!

Terkuin Vesta-mään