Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Minä olen Reina, reipas pieni tyttökissa! Unelmakodissani on toinen yhtä leikkisä ja pentumainen kissa kuin itse olen, ja iso raapimapuu, josta voin pitää vahtia.

Rakastan nimittäin raapimapuita ja leikkimistä sekä leluilla että muiden kissojen kanssa. Kissakaverin lisäksi kodissani voisi ehkä olla useampi leikittäjä – esimerkiksi vähän isompia lapsia, jotka jaksaisivat touhuta kanssani.

Eläinlääkärin arvion mukaan olen iältäni jotain väliltä 5–7v. Oli miten oli, niin käytökseni ja koon puolesta olen kuitenkin ihan pentu, eikä kukaan minut tapaava usko, että olisin noin vanha! Ikäarvioon voi vaikuttaa, että ilmeisesti pahan tulehduksen takia minulta puuttui tai jouduttiin poistamaan monta hammasta. Niitä jäi enää kymmenen, ja hampaitani pitää jatkossakin eläinlääkärin toimesta tarkistaa suunnilleen kerran vuodessa, jotta suuni ei tule enää niin kamalan kipeäksi.

Vähäisten hampaideni takia syön lähinnä märkäruokaa. Pari purentahammasta jäi vielä vastakkain, mutta nielen raksut kokonaisena, joten isoja ei ainakaan kannata antaa. Syön lisäksi muidenkin sapuskat, jos et vahdi. Turkkini on vielä ohuehko ja karhea, mutta rintakarvoituksestani voi jo vähän nähdä miten komea ja tuuhea siitä vielä tuleekaan!