Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Tervehdys! Olemme Arthur ja Merlin, suloisen seuralliset veljekset. Olemme kesällä 2019 syntyneitä veijareita vailla kotia, jossa olisi jo aikaisempaa kissakokemusta.

Olemme todella seurallisia ja luonteeltamme voimakastahtoisia. Seuraamme päivittäisiä puuhiasi ja nukumme yömme mielellämme jaloissasi. Rakastamme silityksiä ja viihdymme myös sylissäsi kehräten. Etsimme mieluusti yhteistä kotia, tai sitten erikseen koteja, joissa olisi jo nuorehko kissakaveri odottamassa.

Arthur on meistä rohkeampi ja ahkerampi jutustelija. Hän on leikkisä ja nokkela energiapakkaus, joka on oppinut tempun jos toisenkin. Merlin taas on rauhallinen ja alkuun hieman ujompi nuori herra. Tutustuttuaan hän kuitenkin innostuu leikkimään kanssasi ja loikoilee sohvalla vierelläsi.

Nautimme erityisesti leikkihetkistä ihmisten kanssa, esimerkiksi erilaisia palloja ja huiskuja jahdaten. Toivoisimmekin uudelta kodiltamme aktiivista leikittäjää ja paljon virikkeitä. Toivomme tulevan kotimme myös pitävän hyvää huolta ruokailustamme, ja tarjoavan meille monipuolista ja terveellistä ravintoa.

Olemme molemmat kilttejä ja sisäsiistejä. Meillä ei ole kokemusta lapsista tai muista eläimistä, mutta uskomme pystyvämme tulemaan toimeen sellaistenkin kanssa. Olemme aikaisemmin kärsineet kissaflunssan oireista, ja vaikka olemmekin päällisin puolin terveitä, oireita tulisi seurata tulevaisuudessakin. Lisäksi mahdollisten tulevien kissakaverien pitäisi olla rokotettuja. Kysy tilapäiskodiltamme lisää!