Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Mau! Olisiko sinun kaapissasi kissan mentävä aukko? Olen kaunis rouvaskissa ja etsin rauhallista kotia ehdottomasti ainoana kissana.

Olen syntynyt arviolta 2005, ja ikäisekseni olen eläinlääkärinkin mielestä oikein hyvässä kunnossa. Rakastan ihmisten huomiota ja rapsutuksia, mutta viime aikoina elämäni on muuttunut niin paljon, että olen täällä uudessa paikassa pysytellyt paljon piilossa. Toivon siis rauhallisesta kotia, jossa voin olla oma itseni. Varmaan viihtyisin sylissäkin, kunhan olosuhteet ovat oikeat.

Erityisesti kaapit ja raapimapuun korkein kohta ovat suosikkipaikkojani. Osaan kyllä avata kaapit itse, sinun tarvitsee vain tehdä minulle sinne oikein mukava pesä. Stressaannun muista kissoista, joten saanhan olla perheesi ainut silmäterä. Olisiko sinulla hyvä eläkekoti minulle, jossa minusta pidetään hyvää huolta?