Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Hello! Me ollaan Merriam ja Webster, arviolta kesäkuussa syntyneet sisko ja veli, ja me etsitään yhteistä kotia tositarkoituksella. Me ollaan fiksu ja filmaattinen parivaljakko, johon on helppo rakastua.

Mä olen Merriam, pieni mutta pippurinen pikkutyttö. Olen kuvankaunis, kauneuspilkkukin löytyy nenänpielestä, mutta mikään leidi en ole. Kun tulin tilapäiskotiini, kyhjötin lähinnä pelokkaasti nurkissa, mutta olen rohkaistunut kovaa vauhtia ja nykyään uskallan kyllä näyttää mielipiteeni ja olla vähän kaikessa mukana. Ihmiset on musta vielä aika arveluttavia, enkä juuri suostukaan kosketeltavaksi. Uskallan kuitenkin nykyään tulla jo ihan viereen leikkimään, ja mua pääsee nykyään säännöllisesti jo vähän sipaisemaan. Etenkin kun olen nälkäinen, tulen jopa jalkoihin kiehnäämään. Kun sihteeri istahtaa alas, ja silloin mua pääsee jo vähän enemmän silittämään. Älä kuitenkaan tyrkytä kättä mun nenän eteen tai saat kyllä tassusta!

Webster on mun vähän pöljä veikka, vaikka mä kyllä tykkäänkin siitä (älä kerro sille). Se on siitä hassu tapaus, että se oikeesti nauttii silityksistä ja ryhtyy siitä hurisemaan. Sekin kyllä osoittaa vähän kunnon luonnetta ja pyrkii tassun heilautuksella osoittamaan, kun sille riittää. Harvemmin kumpikaan meistä tosin enää osuu. Jostain syystä meidän sihteeri on sitä mieltä, että meidän uuden huoltajan pitäisi kuitenkin sinnikkäästi uskaltaa kokeilla meidän rajoja, jotta me kesyynnytään entisestään. Pyh!

Kumpikaan meistä ei ole mikään sylikissa vielä, sillä ollaan enemmän kiinnostuneita seikkailuista ja tutkimisesta, riehumisesta, painimisesta ja leikkimisestä. Joskus on kiva rauhoittua tutimaan vierekkäin. Me tykätään myös muista kissoista, ja plussaa onkin, jos meidän uudesta kodista löytyy muitakin sosiaalisia kissakavereita. Mutta kyllä me varmaan pärjätään kahdestaankin. Sihteeri kysyi meiltä, mitä mieltä me ollaan koirista ja lapsista, mutta vaikka meidät onkin nimetty sanakirjan mukaan, me ei tunnisteta näitä sanoja. Webster varmaan pärjäisi pienen ihmisen kanssa, mutta mä vähän pelkään, ettei semmoinen osaisi kunnioittaa mun rajoja vielä kunnolla. Vähän isompi tapaus saattaisi olla ihan jees.

Uudessa kodissa me haluttaisiin virikkeitä, kärsivällisyyttä ja rakkautta. Lisäksi me halutaan laadukasta märkä- ja/tai raakaruokaa. Raksuista me ei välitetä, mutta herkkuina niitä voi toki kokeilla. Meidät on löydetty jostain ulkoota, muta ollaan oltu tähän asti terveitä tapauksia! Me sovitaan sulle, jos haluat söpöä ja vilkasta pentuenergiaa sun huusholliin, mutta kuitenkin ihan pikkuisen vielä haastetta.