Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Emme ota toistaiseksi enempää kyselyitä näistä pennuista, tutustuthan muihin kotia etsiviin, kiitos! Hellou! Me ollaan Pisara ja Hapero, kesällä 2019 syntyneet tytöntylleröt ja etsitään yhteistä loppuelämän kotia. Ollaan tosi reippaita ja tykätään kovasti ihmisten huomiosta.

Parhainta päivässä on leikkihetket ja ruokailu. Meillä riittää energiaa ja tarvitsemmekin aktiivista kotiväkeä jatkossakin.

Minä, Pisara oon meistä se tuttavallisempi. Tuun heti ovelle vastaan, eikä uudet ihmiset pelota! Mulla on kauniit vihreät silmät ja vitivalkoinen masu. Tykkään kun sieltä kutittelee hellästi. Oon tosi söpö muutenkin! Haperon kanssa me painitaan leikkisästi joka päivä, ja sitten taas hoivataan toisiamme yhteisten pesuhetkien muodossa. Oon mielelläni mukana kaikissa arjen askareissa, eikä imurikaan pelota. Oon kans kova syömään, vaikka ei uskoisi pienen kokoni vuoksi.

Mun kaveri, Hapero, se onkin hauska veijari! Se tykkää lekotella kiipeilypuun ylimmällä tasolla ja tarkkailla tilannetta. Se on oikeen kunnon puskutraktori, kun sille päälle sattuu ja kehruukone lähteekin helpoiten käyntiin korvien takaa rapsuttelemalla. Hapero on suloinen kaveri ja tykkään siitä hurrrjasti, niin varmasti säkin! Me voitas nukkua sun vieressä ja tullaan joskus hellästi puskemaan yölläkin, koska tykätään ihmisistä niin paljon!

Parhaita leikkejä on ehdottomasti hiirileikit ja ongen päässä olevat sulat ja pallot. Me tykätään kans tunneleista, ja niitä meillä onkin ollu täällä tilapäiskodissa kaksin kappalein.

Meidän lapsuus ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Meillä on ollut kova flunssa tässä alkuelämässämme, erityisesti Pisaralla. Tilapäiskodissa meitä on hoidettu huolella ja rakkaudella, ja nyt voidaan jo paljon paremmin ja kasvetaan normaalien kissanpentujen vauhtia! Osataan muuten kans laatikkohommat tyylikkäästi, eikä vahinkoja oo tullu. Tilapäiskoti-ihmisemme kertoo terveyteemme liittyvistä asioista lisää.

Voidaan lähteä uuteen kotiin ihan kaksistaan, mutta eihän sekään haittaisi, jos siellä meitä jo odottelisi joku kiva leikkikaverikissa. Tietenkin tutustuminen täytyy tehdä hitaasti ja rauhallisesti aluksi, ettei kukaan vaan säikähdä. Ja tuon flunssan takia kaikilla kotimme kissoilla pitää olla ehdottomasti rokotukset voimassa. Joka tapauksessa kaivataan leikkiseuraa ja kärsivällisiä ihmisiä loppuelämäksemme! Jos luulet, että sopisit pestiin, ota äkkiä yhteyttä, ei malteta odottaa, että päästäis jo omaan kotiin! Katso alta vielä videomme!

HUOM! Näitä pentuja koskevat yhteydenotot poikkeuksellisesti ainoastaan numeroon 045 693 8577.