Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Mau sinne ruudun toiselle puolelle! Nimeni on Nasu, olen viehkeä 5-vuotias tyttökissa, rauhallista kotia vailla.

Olen luonteeltani rauhallinen ja ihmisen seuraan hakeutuva – kunhan olemme ensin päässeet tutustumaan! Tilapäiskodissani vietän aikaa useimmiten ikkunalaudalla ulkomaailman touhuja tarkastellen, tai sängyllä makoillen. Lempileluni on tikun päässä heiluva naruhuisku, jota tykkään jallittaa. Öiseen aikaan hakeudun ihmiseni viereen paijattavaksi, ja siihen yleensä nukahdankin.

Etsin kotia, jossa ei mielellään olisi muita lemmikkejä, tai pieniä lapsia. Vanhempien lapsien kanssa voisin tulla toimeen. Arastan yllättäviä ääniä ja outoja vieraita, ne saavat minut vetäytymään piilopaikkaan turvaan. Tutun ihmisen seurassa uskallan rohkeasti hääräillä mukana ja olla näkyvillä! Olen oppinut jo luottamaan ihmisiin, enkä kavahda silityksiä.

Olisiko sinulla tarjota rakastava koti ja pidät minusta huolta loppuelämäni?