Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa

Mau. Olen uskomattoman komea Savutäättä, rauhallinen kollipoika.

Etsin kotia, jossa saisin olla ainoa lemmikki, ainakin toistaiseksi. Tai ehkä voisin tulla toimeen jonkun rauhallisen kissakaverin kanssa, kunhan se ei ole komeampi kuin minä. Totta puhuen uudella omistajalla pitäisi olla sen verran pelisilmää, että osaisi arvioida olenko liian yksinäinen, ja tarvittaessa sitten hankkia minulle sopiva kaveri.

Olen arviolta 1,5-vuotias (s. 2018), mutta olen kyllä niin rauhallinen, että saatan olla vanhempikin. En anna ihmisten koskea itseeni, etteivät komeanväriset karvani mene sotkuun. Viihdyn päivisin omissa oloissani, ja käyn vain välillä kierroksella tarkistamassa, että valtakunnassani on kaikki hyvin. Palvelusväki kyllä puhuu, että olen vaan vielä sen verran ujo, ja tarvitsen aikaa tottuakseni ihmisiin.

Tällä hetkellä asun tilapäiskodissa koiran kanssa, ja se on kyllä hävytön tyyppi! Kehtaa tulla nuuhkimaan ja kuvittelee, että muka leikkisin sen kanssa! Tuon kissakämppiksen kanssa kyllä välillä leikin, mutta vain öisin, ettei kukaan näe, että leikin tuollaisen säheltäjän kanssa.

Minulla on herkkä vatsa ja syön erikoisruokaa. Etsin kotia, jossa ei olisi pieniä lapsia, ja sellaista palvelusväkeä, joka osaa arvostaa tällaista komistusta. Ehkä jonain päivänä voisin antaa oikealle ihmiselle luvan vähän koskeakin minuun.