Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa

Kurrmjäy! Olen Punatäättä, puolitoistavuotias utelias ja seurallinen poika.

Olen aina ensimmäisenä tutkimassa, mitä oven takaa löytyy tai mitä kauppakassista paljastuu. Täällä tilapäiskodissa pelkäsin aluksi kaikkea, mutta nykyään olen jo reipas poika, ja tykkään ihan kaikista! Tykkään palvelusväestä ja taaperosta, ja tykkään jopa koirasta! Tykkään silittelystä ja rapsuttelusta ja leikkimisestä. Tykkään käpertyä lempi-ihmiseni kylkeen nukkumaan, mutta syliin en vielä uskalla kiivetä.

Täällä tilapäiskodissa kanssani asustaa myös vähän rauhallisempi kissa, jonka kanssa välillä leikitään yhdessä. Viihtyisin kyllä paremmin, jos minulla olisi sellainen kaveri, jolla riittäisi virtaa leikkiä enemmän.

Minulla on herkkä vatsa ja syön erikoisruokaa, mutta se ei ole menoa haitannut. Olisiko sinulla tarjota koti ja leikkikaveri tällaiselle seuralliselle nuorelle pojalle?