Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Hellurei, olen neitokainen nimeltä Ritva, vuosimallia 2013.

Olen aluksi hieman varautunut vieraita ihmisiä kohtaan, mutta kun ollaan tultu tutuiksi, tulen puskemaan kättäsi ihanan hellästi, ja minua saa paijata ja rapsuttaa. Toisinaan tulen syliin asti, ja asetun siihen torkkumaan.

Olen luonteeltani kiltti, rauhaa rakastava ja melko passiivinen, sellainen tarkkailijatyyppi. Viihdyn pitkiä aikoja omissa oloissani, esimerkiksi ikkunalaudalla verhon takana.

Toivon samanlaista rauhallista ja lempeää kissakaveria, joka ei pomota eikä haasta riitaa, koska minusta ei ole sellaiselle vastusta. Sopivan kissakaverin seurassa minua saisi varmasti paremmin aktivoitua ja leikitettyä, sillä nykyisen kaverin kanssa ei oikein kemiat kohtaa. Liikunta tekisi minulle muutenkin hyvää, koska olen aika muhkea muodoiltani.

Koirien kanssa en usko tulevani juttuun, ja pikkulapsiperheen elämä voi olla liian stressaavaa, koska säikyn äkillisiä ääniä ja vikkelästi liikkuvia ihmisiä. Minulle on tehty hammashuolto hiljattain, mutta toki uuden kotini täytyy tarkastuttaa hampaani silloin tällöin jatkossakin.

Katso videoni: