Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Hei, olen Brienne noin pari vuotias tyttökissa. Minua kuvataan usein sanoilla söpö, pieni ja nätti – ja olenhan minä.

Olen aikaisemmin ollut kotikissana, mutta ihmisten hylätessä minut en ole enää heihin luottanut. Kun ihminen lähestyy minua, kehotan heitä jättämään minut rauhaan. Tarvittaessa minulta löytyy myös taistelutahtoa, olenhan saanut nimenikin Game of Thrones -sarjan Brienne-sotilaan mukaan. En kuitenkaan halua satuttaa ketään, vaan mieluummin peräännyn omiin oloihini. Olen siis enemmän ujo, kuin riitapukari.

Omalta kodiltani toivon, että minua rakastetaan ja ymmärretään. Tarvitsen aikaa ja tilaa löytääkseni luottamuksen ihmisiin taas jälleen. Lapsia en ole tavannut, joten heistäkään minulla ei ole mitään ennakkokäsitystä. Tärkeintä tulevaisuuteni kannalta on kuitenkin, että herkkää luonnettani ymmärrettäisiin, ja minun annetaan rauhassa tutustua uuteen elämääni.

Tulen hyvin toimeen ainakin samassa tilapäiskodissa olevien Aryan ja Aaronin kanssa, joten yhteinen koti jomman kumman tai vaikka molempien kanssa olisi mieluinen! Voin harkita tapauskohtaisesti myös muuttoa uuteen kotiin ainoaksikin kissaksi.

En tahdo tulla enää hylätyksi, vaan haluan löytää sen oikean ihmisen, jonka kanssa voin elää onnellisen elämän. Oletko sinä se, johon voin turvallisin mielin luottaa?