Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa

...mau. Olen Marvel, ujo kissatyttö. Synnyin huhtikuussa 2018.

Sattuman kautta vuosi myöhemmin pääsin tilapäiskotiin harjoittelemaan kotikissana oloa. Te ihmiset vielä hieman jännitätte minua. Uskallan kyllä olla samassa huoneessa teidän kanssa, mutta varsinkin vähänkään vieraammat tyypit saavat minut äkkiä perääntymään parhaaksi katsomaani turvapaikkaan. Joten annathan minulle runsaasti aikaa tottua sinuun? Kun pääsemme sinuiksi, nukun vieressäsi, leikin kanssasi ja olen kerrassaan mainio tyyppi. Osaan myös napata herkkupalan tassuillani suoraan ilmasta!

Kaipaan seurakseni myös kivaa kissakaveria. Minulla on vähän huonoja kokemuksia kiusaavasta ”kaverista” ja se murensi itseluottamustani, sekä tietenkin myös luottamustani muihin kissoihin. Täällä tilapäiskodissa olen päässyt tutustumaan kivoihin ystäviin, jotka eivät koskaan kiusaa ja leikkivät rauhallisesti kanssani.

Olen vielä kovin hiljainen ja huomaamaton tyyppi, en pahemmin juttele enkä muutenkaan metelöi. Silmät suurina vain seurailen maailman menoa. Ehkä hieman huolestunut ilme kasvoillani. Varsin hellyyttävä siis.

Hieman huonoksi puolekseni on mainittava tuo herkkävatsaisuuteni. Täällä tilapäiskodissa minulle on parhaiten todettu sopivan Miamor Feine Beute -ruoat sekä herkkävatsaisille tarkoitetut raksut. Noissa Miamorin ruoissa on vain yhtä proteiininlähdettä, joten ne sopivat sen vuoksi hyvin massulleni. Varmasti markkinoilta löytyy muitakin oivallisia vaihtoehtoja, joten näistä voit keskustella lisää tilapäiskotiemäntäni kanssa.

Haluaisitko antaa mahdollisuuden tällaiselle hissukalle?