Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Hei! Olen pieni ja suloinen kissaneito nimeltä Lily, ikää on vuosi tai puolitoista.

Olen vielä pikkaisen ujo neiti. Tilapäiskotiin saavuttuani vietin pitkän aikaa saunakissan elämää kiukaan alla piilotellen, mutta lopulta rohkaistuin enkä ole sinne enää palannut! Nykyään vietän päiväni mieluiten kissakaverin kanssa leikkien, rallin ja painin merkeissä (tässä asiassa joustan tyttömäisyydestäni). Olen söpö ja omaan kimeän miukuäänen. Osaan käyttää söpöstelyä ruoanhankintakeinona ja joskus myös kurnuttelen suloisesti.

Ujouteni vuoksi minulla saattaa mennä aikaa totuttelussa kotikissan elämään uudessa kodissa, sillä ujostelen ihmisiä vielä vähän. Siksi en taida sopia ihan pikkulapsiperheeseen. Hätkähdän toisinaan myös silittelyä, vaikka ihan mukavaa se lopulta onkin. Leikkiminen varsinkin toisten kissojen turvaamana saa pelkoni väistymään, se on ihan parasta.

Uudelta kodiltani toivon ennen kaikkea kärsivällisyyttä ja mukavaa kissakaveria. Kiltin ja leikkisän kaverin kanssa tottuisin kotielämään nopeammin, sillä rohkaistun muiden kissojen seurassa huomattavasti. Olen erityisen ihastunut tilapäiskodin poikakissaan, joten joku lempeä nuorehko kolli voisi olla sopivin kissakaveri.

Minulta on poistettu paljon hampaita, ja uuden omistajan tulee kiinnittää jatkossakin huomiota suuni hyvinvointiin säännöllisin lääkäritarkastuksin.