Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Me ollaan ystävykset Nestori ja Daya, ja meillä olisi nyt hakusessa yhteinen loppuelämän koti!

Minä, Nestori tai ystävien kesken Nessu olen varsin hurmaava ja ihmisrakas kissaherra. Olen syntynyt arviolta 2013. Nautin rapsutuksista sekä pitkistä päiväunista. Leikin aikana minusta kuoriutuu oikea vauhtihirmu, ja rallien aikana muiden onkin parhainta pysytellä pois tieltä. Katso vaikka videolta! Pidän kaikenlaisista kilisevistä, kolisevista tai rapisevista leluista, olivat ne sitten narun päässä tai eivät. Tie sydämeeni käy vatsan kautta, muistutankin ihmisiä ruoka-ajoista kauniilla äänelläni sekä otan mielelläni vastaan kaikki herkut mitä minulle tarjotaan.

Nessuun verrattuna minä, Daya, olen hieman ujo, samalla olen kuitenkin kuulemma varsin hellyyttävä sekä lempeä tapaus. Olen arviolta 2016 syntynyt neito. Olen erittäin kiinnostunut ihmisten puuhista ja seurailen niitä vierestä aktiivisesti, mutta turvallisen välimatkan päästä tietenkin. En mene ihmisiä karkuun ja saatan jopa vähän antaa silittää, mutta olen vielä kuitenkin epäileväinen ihmisiä kohtaan. Nessu pitää täällä huolen ruoka-ajoista, minä taas huolehdin iltaleikin toteutumisesta: istun ja tuijotan ihmistä niin kauan, että näen laserlelun punaisen pisteen edessäni, ja siitä alkaakin sen hurja jahtaaminen!

Olemme molemmat FIV-positiivisia kissoja, mutta sehän ei meidän menoa haittaa. Nessu toivoo uudelta kodilta rapsutuksia, hyvää ruokaa sekä säännöllisiä leikkihetkiä, Daya taas toivoo rauhallista ympäristöä sekä ymmärtäväisiä ihmisiä. Nessulla on vähän hengityksen rohinaa, joka voi olla kroonisluontoistakin, se ei kuitenkaan vaivaa sen elämää erityisemmin. Olisiko sinulla tarjota meille yhteistä loppuelämän kotia?

Katso videolta meidän vauhdikkaita leikkejä!