Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa

Moikka moi! Mä oon Aya ja tässä on mun sisko Nilla. Ollaan molemmat söpöjä tyttökissoja, syntyneet arviolta noin vuonna 2017. Me etsitään loppuelämän kotia, missä olis paljon leluja ja ruokaa tarjolla.

Ollaan tilapäiskotiäidin mielestä tosi mukavia kissoja, mutta aika ujoja kyllä vielä toistaiseksi. Tykätään ruuasta paljon ja leikkimisestä, joten niiden avulla saat meistä kavereita. Hiekkalaatikkoasiat meiltä hoituu moitteetta.

Syliin asti me ei varmasti vielä pitkään aikaan tulla, kun uusille asioille lämmetään aika hitaasti. Siks äiti sanokin, että meille olis tosi tärkeetä päästä kotiin, missä ihmisillä riittää aikaa ja kärsivällisyyttä. Äiti toivoo, ett päästäis yhessä samaan kotiin, mutta jos kotona on jo valmiina muita kivoja kisuja, niin voidaan me muuttaa myös erikseen. Tärkeintä on, että uudessa kodissa vartoilee leikkikamuja, lajitovereita, jotka näyttäis meille, ettei tarvii pelätä ja että ihmiset on oikeesti tosi kivoja! Pikkulapset ois varmaan liian jännittäviä meille, samoin koirat.

Otatko siis haasteen vastaan ja tarjoat meille tyttösille rakastavan kodin?