Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Moikka, tervetuloa mun profiiliin! Mä olen Hipsu, nuori kissaneiti etsimässä omaa kotia.

Mä synnyin joskus 2019 maalla ison suvun keskelle. Meitä tuli semmoset ihmiset katsomaan, jotka laittoi meidät semmosiin laatikkoihin ja päästi meidät sit pois sisällä oudossa paikassa. Onneks mulla oli kaverina yks mun tädeistä, Miisu.

Mä olin alkuun täällä aika arka, mua ei paljoa näkynyt. Järkytyin sen verran, kun jouduin vaihtamaan tilapäiskotia – siellä ekassa paikassa mä annoin yhen ihmisen vähän rapsuttaakin. Mut sit mä hoksasin, että toi täällä asuva ihminen on se, joka tuo säännöllisesti ruokaa, ja mä aloin odottelemaan sitä lähimmän suljetun oven takana. Tätä kirjoittaessa, kun me ollaan jo aika kauan saatu kulkea vapaasti täällä sisätiloissa ja touhuta, mä oon uskaltautunut odottamaan ruokaa jo ihan siinä huoneessa, missä toi ihminen laittaa sitä meille kuppeihin.

Ruoka on mun mielestä parasta ikinä, sitten varmaan kissakaverit, joita mulla pitää sit olla vähintään yks siellä mun omassa kodissa. Jos siellä omassa kodissa ei vielä ole toista kissaa, niin toi Miisu on kyllä superkiva kaveri.

Rapsutukset... no siis, mä haistelen kyl sormia kohteliaasti, mut jos toi ihminen yrittää koskee muhun, niin mä läpsäsen sitä tassulla sillain nätisti, mut silti kynnet esillä varmuuden vuoks. Mä siis totuttelen vasta tähän yhteiseloon ihmisten kanssa, enkä siks oikein sovi yhteen sellasten pienten ihmisten kanssa. Koiriakaan tuskin kannattaa olla samassa tilassa kanssani.

Oon kuulemma oikein kehityskelpoinen raitapaita, joten jos sä haluat jatkaa mun kanssa tutustumista yhteiseloon, niin pirauta noille ihmisille ja sovi tapaaminen!

Katso vielä videoita minusta!