Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Kurrrmiu? Kuuleeko kukaan, täällä huutelen minä, Miisu! Olen reipas 2-vuotias (s. 2017) kissaneiti, ja olen tullut maalta tänne isollekirkolle kotia etsimään!

Olen asunut isossa kissalaumassa ja pelkäsin ihmisiä, mutta täällä tilapäiskodissa otin isosiskon roolin, kun saavuimme tänne yhdessä Hipsun kanssa. Olin melkein heti valmis tutkailmeaan paikkoja, ja voi että kuulkaas ihanaa, täällä on leluja, joilla aloin heti leikkiä! Koskea en vielä varsinaisesti anna, vaikka on tuo hoitaja muakin välillä vaivihkaa hipaissut, pöh.

Täällä tilapäiskodissa oli valmiiksi kaksi muuta kissaa, joista toinen on vähän semmoinen hitaastilämpiävää sorttia, jonka takia meitä tutustutettiin varovaisesti. Minä kyllä tulin esteistä ja aidoista läpi ja ylitse heti, kun hoitajalta silmä vältti. Ja pidin puoleni tuota kiukuttelijaa vastaan, mutta ei me kuitenkaan tapeltu tai mitään. Sitten, kun portit aukesi ja pääsin käyttämään huoneistoa kokonaisuudessaan, me ollaan oltu tosi iisisti, mut ei me nyt ihan toistemme kyljessä kiehnätä.

Tulevalta kodilta toivoisinkin, että siellä olisi valmiiksi mulle kissaseuraa, tai jos sellaista ei vielä ole, niin voisin ihan hyvin muuttaa tuon Hipsun kanssa samaan paikkaan. Lapsista en oo ihan varma tykkäänkö, koirat on hyi yäk.

Ja sit pitää olla leluja! Semmoiset huiskat on hirmuisen kivoja, ihmisetkin kuulemma tykkää niillä ottaa kontaktia muhun. No, on se mun mielestä siistiä, et joku laittaa vauhtia niihin leluihin, ettei tarvi pelkästään itsekseen huitoa.

Oon osannut pitää itse turkkini siistinä, yks takkukin näkyi olevan hetken, mutta korjasin sen pois. Saatan kuitenkin tykästyä harjaamiseen jossain välissä, ehkä jopa ennen muuta koskemista. Lisäksi multa on poistettu pari hammasta, ja toinen korvanpääkin on jäänyt matkan varrelle, mutta mä oon kyllä täydellinen just näin.

Katso vielä videota minusta!