Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa

Miu! Olen joskus vuoden 2018 aikana syntynyt kissaneitokainen, hyvin sievä ja nätti.

Pelkään vielä kovaa ja julmaa maailmaa, siksi en uskalla paljoa päiväsaikaan liikkua, vaan pysyttelen mieluummin piilossa. Tulen esiin vasta yöllä, jolloin on turvallista käydä syömässä ja vähän leikkiäkin veljeni kanssa – jonka leikit ovat ehkä vähän rajuja makuuni.

Perheessäni olen tottunut siihen, että muut puolustavat minua, joten minun ei itse tarvitse. Haluaisin, että uudessa kodissani olisi joku nuori rohkeampi kissakaveri, joka näyttäisi esimerkillään, ettei ihminen ole paha, eikä minua olla ensimmäisenä syömässä. Ja leikkikaveria myös tarvitsen uudesta kissaystävästäni.

Uudelta kodilta toivon myös, että minulle annettaisiin aikaa tutustua omassa tahdissani uuteen ympäristööni. Olen vielä nuori, joten opin uusia asioita nopeasti. Olen sisäsiisti ja muuten hieno sisäkissa, kunhan vaan opin luottamaan ihmiseen kunnolla, joten siihen tarvitsen hellää apuasi.