Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa

Heippa! Olen Tukki, noin 3-vuotias poju pysyvää kotia vailla.

Viihdyn hyvin omissa oloissani, mutta varsinkin ihmisten nukkuessa on parasta leikkiä ja säntäillä. Ajan kanssa uskon, että minusta tulee sosialisempi. Muiden kissojen kanssa tulen hyvin juttuun, ja tulevassa kodissakin toivon olevan muita kissakavereita. Toi ihmisolento sanoi, että voisin muuttaa uuteen kotiin hyvin myös nykyisen kaverini Tauruksen kanssa.

Tykkään myös rapsuttelusta, pieninä annoksina. Vielä olen hieman ujo, mutta kun pääsen rauhassa tutustumaan, minusta tulee varmasti paras kaverisi! Huonoja tapoja mulla ei oo, mutta olen ihan mestari piiloutuja – olen sitä mieltä, että siitä mun pitäiskin saada joku mitali!

PS. En tykkää kamerasta, söpöyteni pääsee esiin vasta kun tulet minua katsomaan!