Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissa Koditon kissa

Me ollaan parhaat kamut Taurus ja Tukki. Etsimme yhteistä kotia, jossa meille riittää aikaa, leikkiä, hellyyttä ja seuraa.

Mä, Taurus oon noin 2-vuotias raitapaika-kolli, jolla riittää energiaa vaikka muille jakaa. Maailman parhaita asioita ovatkin laaserilelun vaaniminen sekä huiskun jahtaaminen. Jos en mielestäni saa tarpeeksi leikkiseuraa, saatan tulla läpsimään jalkoihin, tästä syystä en usko, että pienet lapset olisivat parasta seuraa mulle. Seuraan myös mielelläni ihmisten touhuja, ja lupaan että, jos meistä tulee kavereita, seuraan sua pitkin asuntoa ja autan kaikessa parhaani mukaan pyörimällä jaloissa. Välillä saatan haluta myös pieniä rapsutuksia.

Toi mun kaveri, Tukki, onkin kohta 4-vuotias oranssi poika. Se on aika hellyydenkipeä kaveri, jos se ei kiehnää mussa, niin se hakee rapsutuksia ihmisiltä, vaikka onkin vähän ujo vielä. Se myös tykkää tuijotella ikkunoista pitkiä aikoja, jahdata laserpistettä ja seurailla ihmisten touhuja samallailla kuin mäkin. Tukilla on myös vilkas mielikuvitus ja se leikkiikin vaikka maton kanssa. Me molemmat tykätään myös painia ja juosta ympäri kämppää, varsinkin jos tulee liian hiljaista.

Koiria ei olla tavattu, mutta ei kai semmoiset kiltit kissoihin tottuneet mikään mahdottomuus ole. Seuraa ja tekemistä me kuitenkin kaivataan paljon. Oisko sulla oikea loppuelämän koti meille kollipojille? Katso vielä videomme!