Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Moikka! Olen Taurus, vaikka kaikki taitavat kutsua minua Taukuksi. Olen arviolta 1–2-vuotias poika.

Pari hammasta multa puuttuu, mutta se ei vaikuta mihinkään, muuten suu on hyvässä kunnossa ja muita terveysongelmia multa ei oo löydetty.

Innolla odotan omaa pysyvää kotia, toiveissa olisi koti, jossa saan paljon huomiota, energiaa mulla riittää vaikka muille jakaa! Muiden kissojen kanssa tulen hyvin toimeen, ja toivoisinkin leikkisää kaveria. Samassa tilapäiskodissa majaileva Tukki ois mulle sopiva kissakaveri.

Pieniin lapsiin en oo päässyt tutustumaan, mutta ne ei mulle oiskaan parasta seuraa, kun välillä tylsistyessäni saatan ihmisten jalkoja läpsiä. Tykkään seurailla mitä nää ihmisolennot täälä asunnossa oikein touhuaa, usein hiivin niiden perässä huoneesta toiseen, ja kuuntelen tarkasti pää kallellaan mitä kaikkea he minulle selittävät. Olen siis varsin utelias ja leikkisä tyyppi.