Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Emme ota toistaiseksi enempää kyselyitä Sasasta, tutustuthan muihin kotia etsiviin, kiitos! Sasa tässä hei! Oon arviolta elokuussa 2019 syntynyt reipas pieni kisuneiti!

Olen reipastunut huuurrrjasti! Jahtaan huiskaa nopeiten kuin kukaan muu, olenhan musta pantteri! Uskallan jo myös tulla keittiöön, kun kuulen jääkaapin oven aukeavan ;) Minä en pelkää edes koiraa, vaan liikumme sulassa sovussa samoissa tiloissa. Koira on kyllä aika kiltti tapaus. Käyn välillä pelaamassa sen raksuillakin. Olen tosi nopea kaikkien lelujen kanssa! Leikittäminen kuuluu siis tärkeisiin tehtäviisi, että me pennut viihdytään.

Uudessa kodissani pitäisi olla nuorehko kisukaveri, joka intoutuu välilä painiin kanssani, mutta voitaisiin myös rentoilla yhdessä. Olen hyvä kiipeilemään, ja toivoisinkin uudelta kodilta kisukaverin lisäksi mahdollisuuksia kiipeilyyn.

Tervetuloa tutustuun, olen aivan ihana, tottakai! Näkymisiin!